Malo se raspitao okolo izgleda da Dubrovnik nije u pod najmu vec da ide direktno.Samo vi prodajte i lupajte po bidu.[lol]
koliko sam ja ispušio dosad na ovim dionicama da mi se prosto gadi više gledati bilo kakve statistke i vijesti
danas sam ju opet kupio
iste sekunde kao i predhodnih 5 puta počela je padati po bidu
tko god misli da BDI, godišnji FI ili kvartalni FI imaju veze s ovom dionicom totalni je konj, kao i ja
ako dva fonda odluče da će joj cijena biti 1800 to će se i dogoditi
samo neka šupci odjebu i to jednom odluče prije nego ja kupim po najvišoj cijeni
[bye][bye] doviđenja do siječnja 2009
vraćam se pokeru i kasinu, kladionici tamo je sigurnija i puno predvidljivija zarada
ovo postaje nemoguća misija[bye][bye][bye]
geronimo,
jasno da atlantika vrijedi više.
problem je jedino stanje na burzi.
Problem je neselektivnosti i neznanja bitno da smo jucer imali balonijadu.Neka se djeca vesele balona ko u prici i opet ce ih biti.
rekao ja jučer navečer wunderu da smo taman na razini otpora, ca 2800.
ovo se, istini za istinu, taman preklopilo s prenaglim rastom velikog broja dionica (i njihovim lupanjem po gornjem bollu).
ma wunder sve uvijek dobro misli i napravi pa zajebe do jaja!
sad će i opet platit glupost, no naviko sam! [lol]
Da kojim slucajem ATPL ode u London ili NYSE odmah bi joj se cijena vrtila izmedju 4000-4500 kuna ovako kada baloni krenu krene i ona kada se baloni probuse i ona krene dolje .Fondovci Dubrovnik ide po 100000$ dnevno dali vam to nesto govori.Ili vam je u interesu furati na valovima balonijade.
Pogledajte samo ovo viadukt objavi gubitak a u minusu samo 4% nek mi onda neko kaže da se dionice trebaju kupovati prema fundamentima[lol] [lol] [lol]
Samo Dubrovnik po ovim cijenama godisnje donosi izmedju 130 000 000kn i 144 000 000 dobiti.
O cemu mi pricam.A vi napucavate tvrtke koje ne prikazuju dobit ko je tu lud.
Geronimo,
Cemo toliko cudjenje/srdzba?
Pa bar ti koristis TA.
Ovo je ocekivano od petka i probijanja gornjeg boolingera… Nista strasno.
Dolazi QFI za dva tjedna; sve je cool.