ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izgleda da je danas dan za day tradere, moraju i oni nesto zaraditi.

Nazalost trenutno nisam u cashu, ali da jesam istog trena bi kupio sve do 2750, a ako stigne jos danas to cu i napraviti. Pridruzujem se Geronimovom pitanju.[angry]

Odluku donosim sam, ali pazljivo slusam ostale.

Evo opet ista situacija tržište krenulo dolje i odmah i ATPL dolje a sve bolje vijesti dolaze i popravljaju fundamente.Pitam Fond menagere dalićete opet dozvoliti bez Crobex povuče ATPL.

Mislim da hoce.

da, desilo se ono čeg sam se bojao! [lol]

živjelo dugoročno investiranje! [lol]

Ako to opet naprave onda stvarno na ovoj našoj burzi netreba ulagati.

SAM PROTIV SVIH

Ma nije se nista desilo.. Doci ce sve to na svoje.. Jos danas.

Ovo što se radi sa dionicom ATPL je najveća sramota naše burze i Hanfe. Stvarno treba podići lovu i ulagati vani.

slažem se, nesposobnost, needuciranost i balavost naših fond managera ljuti ponekad čak i mene! [lol]

Strpite se dok ne objave BDI … zbog toga i rade to što rade …[proud]

Evo opet ista situacija tržište krenulo dolje i odmah i ATPL dolje a sve bolje vijesti dolaze i popravljaju fundamente.Pitam Fond menagere dalićete opet dozvoliti bez Crobex povuče ATPL.

Meni se cini da ce ATPL povuc CROBEX dolje. Ionako nista ne vrijedi u njemu osim brodara

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

Sve će nadam se biti o.k., još danas se sve vrati na svoje, a možda i iznad.

Strpite se dok ne objave BDI … zbog toga i rade to što rade …[proud]

Kakve veze ima objava BDI-a??? [sad][sad]

New Report

Close