ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 23:40
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
21.266
434
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

wiking:

wunderu upozori ljude ak vec stavljas grafove da je danas zavrsilo sa zvrkom i da je na rubu gornjeg bollingera[wink]

wunder je izašo na tom gornjem bollingeru da vidi kaj će bit i isto tako se vratio!

a sad ko živ ko mrtav! [lol]

ima puno stvari pa cu sacekati sutra ,preksutra.Crobi je na rubu bollingera,skoro sve dionice su na rubu prekupljenosti,danas veliki promet i ni jedna dionica nije probila otpore i za kraj kao i uvijek u rastu Viro poteze zadnji.Ne mora biti al ja sam oprezan[undecid]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

i to po meni znači da tu vjerojatno počinje nastajat support!

i to po meni znači da tu vjerojatno počinje nastajat support!

trenutno je to crta otpora a poslije bude support.Vidjet cemo sutra hocemo li se vratiti malo unazad

wunderkind: ” i to po meni znači da tu vjerojatno počinje nastajat support! ” trenutno je to crta otpora a poslije bude support.Vidjet cemo sutra hocemo li se vratiti malo unazad

samo se ti ufaj u Galinčeve analize
[thumbsup]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

wiking:

wunderkind: ” i to po meni znači da tu vjerojatno počinje nastajat support! ” trenutno je to crta otpora a poslije bude support.Vidjet cemo sutra hocemo li se vratiti malo unazad

samo se ti ufaj u Galinčeve analize
[thumbsup]

da zaboravih dodati da je sada donji suport na 2500kn .Febo ja ne gledam Galinca nego ono sto ja vidim svojim ocima.Tko god ostane sada na ovoj razini ili ak malo padne neko dokupi profitirat ce jer mislim da nize od 2500kn nece vise biti nikada

Jeste li skužili čim je hypo preporučio kupnju dionica atlanske plovidbe, odmah ništa od rasta. Bilo bi bolje da u buduće ne dijele preporuke jer to ima samo kontraefekt[angry] [angry] [angry]

nisam ja mile puno stariji od tebe, al nekako mi se čini da pretjeruješ s očekivanjima!

kaj bi ti da dnevno 10% raste, nije dovoljno s 1900 na 2750 u par tjedana??? [rolleyes]

Sve bilo ok da mi ulaz nije bio na 2700.

znači već si u zaradi

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Kad je dividenda

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

kaj bi ti radio da ti se dionica prepolovi da mi je znat!??! [lol]

Pa, zašto ne bi rasla 10% ili više dnevno sa recimo 5 ili 6 mil. kn. prometa, ako Viadukt, Hidrolektra ili IGH mogu!!!???[wink]

New Report

Close