ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 21:47
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
21.266
434
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Daily Summary of Baltic Exchange Dry Indices
28 April 2008

Baltic Exchange Dry Index TM 9344 (UP 15)
Baltic Exchange Capesize Index TM 13920 (UP 30)
Baltic Exchange Panamax Index TM 9223 (DOWN 64)
Baltic Exchange Supramax Index TM 5449 (UP 49)
Baltic Exchange Handysize Index TM 2747 (UP 34)

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

jel ima tko BDI?

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Zašto se ovoliko mučimo ?? Zar još nije gotov ručak[undecid]

Ako imas vise od 10000 za prodati ljepo stavi sve na 2500 ja cu ti prvi otkinuti 200 kom

ja sam malo siromašniji investitor imam još za kojih 70 komada…
[lol]

Scio me nihil scire

http://www.reuters.com/article/rbssIndustryMaterialsUtilitiesNews/idUSSYD7622720080428

ova sličica obećava budući da je tržište krenulo i da se nismo odbili, a i ona @čina na 2700-2750 je razbijena ovih dana! [thumbsup]

drago mi je da je danas probijen obruč kod kote 2750, sad su sve opcije otvorene
[thumbsup]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

wunderu upozori ljude ak vec stavljas grafove da je danas zavrsilo sa zvrkom i da je na rubu gornjeg bollingera[wink]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

wunderu upozori ljude ak vec stavljas grafove da je danas zavrsilo sa zvrkom i da je na rubu gornjeg bollingera[wink]

ma to su ti priče za djecu, kakav Bolinger?
[lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

wunder je izašo na tom gornjem bollingeru da vidi kaj će bit i isto tako se vratio!

a sad ko živ ko mrtav! [lol]

btw. brodarski sentiment vani danas iznad svih mojih očekivanja! [thumbsup]

wiking:

ma to su ti priče za djecu, kakav Bolinger?
[lol]

price jesu al cemo sutra vidjet hoce li se zvrk potvrditi.Tri stvari su koje ne valjaju odbili smo se od crte otpora,zavrsili sa zvrkom i na rubu je bollingera

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

moj subjektivni dojam je da je ta kota osvojena i da smo ušli il ulazimo u dugoročnu pozitivu!

inače kak sam se vratio ću i nestat! [lol]

New Report

Close