ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 15:50
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
21.266
434
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Joj, kako ste složni, što ti je brat, odvjetnik.

Prvo danima pumpate, onda vičeš balončina, pa normalno da postoje naivci koju lupaju jer vjeruju, i sad sve isto ali u drugom smjeru.

BTW, Petrokemija odlazi[bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Kako ne možeš shvatiti da je pisao da se na mnogim dionicama bez ikakvog razloga stvaraju baloni a ne pucaju, nije govorio da je izašao, jer piše da opet se gomilaju baloni
na takvim dionicama gdje nema podataka ne smiješ nikako kupovati na margin……..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

GERONIMO: ” Prijatelju tvoj jedini posao koliko se meni čini je da mene diskreditiraš sa lažima.Do sada nijedan tvoj post nije dao niti jednu činjenicu . ” Ajde, nikoga ja ne diskreditiram, ti si napisao balončina nakon što si izašao, što nije u redu i to je to.[thumbsup]

Tako nekako i ja mislim, navukao si ljude na kupnju i istovremeno im se iskrcao!

Nisam se iskrcao a ko će vjerovati neka vjeruje ko neće nemora.

SAM PROTIV SVIH

aj pustite geronima na miru!

ak je neko pošten onda je to on!

GERONIMO druka, to je činjenica … ali koliko ja vidim druka na kupnju ATPL i PTKM .. tu ne vidim ništa loše!

Cookie Monster

E ovo postaje već ozbiljno, molit ću kolege Valentina i Navlakušu da svoje tvrdnje nečim i argumentiraju, jer u protivnom nije samo riječ o pravu nego o elementarnoj ljudskoj kulturi pisanja i ophođenja!!!

Čovjek iznosi svoje stavove, analize, mišljenja, čak je i jedini javno preko foruma sudjelovao u kupnji.

To apsolutno ne spada u bilo kakav oblik drukanja, te je transparentniji i pošteniji od svih Vas koji sada baš drukate protiv njega i ATPL.

Takvi kao valentine jedva čekaju da mogu reći: rekao sam ti…

Čovjek iznosi svoje stavove, analize, mišljenja, čak je i jedini javno preko foruma sudjelovao u kupnji.

To apsolutno ne spada u bilo kakav oblik drukanja, te je transparentniji i pošteniji od svih Vas koji sada baš drukate protiv njega i ATPL.

ja sam javno i kupio prošli tjedan ispod 2500 i prodo iznad 2700 i sad čekam spremno rasplet!

neće meni više niko ni kune uzet, ako ne uzmem je sam sebi! [lol]

Kolega Wunderkind, što je, je. oprostite što sam izostavio Vašu malenkost, nadam se da ne zamjerate!?

Dobro su zaklali treydere sa ovom zadnjom transakcijom[thumbsup]

SAM PROTIV SVIH

New Report

Close