Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 21.266 | 434 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
Joj, kako ste složni, što ti je brat, odvjetnik.
Prvo danima pumpate, onda vičeš balončina, pa normalno da postoje naivci koju lupaju jer vjeruju, i sad sve isto ali u drugom smjeru.
BTW, Petrokemija odlazi[bye]
Kako ne možeš shvatiti da je pisao da se na mnogim dionicama bez ikakvog razloga stvaraju baloni a ne pucaju, nije govorio da je izašao, jer piše da opet se gomilaju baloni
na takvim dionicama gdje nema podataka ne smiješ nikako kupovati na margin……..
GERONIMO: ” Prijatelju tvoj jedini posao koliko se meni čini je da mene diskreditiraš sa lažima.Do sada nijedan tvoj post nije dao niti jednu činjenicu . ” Ajde, nikoga ja ne diskreditiram, ti si napisao balončina nakon što si izašao, što nije u redu i to je to.[thumbsup]
Tako nekako i ja mislim, navukao si ljude na kupnju i istovremeno im se iskrcao!
GERONIMO druka, to je činjenica … ali koliko ja vidim druka na kupnju ATPL i PTKM .. tu ne vidim ništa loše!
E ovo postaje već ozbiljno, molit ću kolege Valentina i Navlakušu da svoje tvrdnje nečim i argumentiraju, jer u protivnom nije samo riječ o pravu nego o elementarnoj ljudskoj kulturi pisanja i ophođenja!!!
Čovjek iznosi svoje stavove, analize, mišljenja, čak je i jedini javno preko foruma sudjelovao u kupnji.
To apsolutno ne spada u bilo kakav oblik drukanja, te je transparentniji i pošteniji od svih Vas koji sada baš drukate protiv njega i ATPL.
Čovjek iznosi svoje stavove, analize, mišljenja, čak je i jedini javno preko foruma sudjelovao u kupnji.
To apsolutno ne spada u bilo kakav oblik drukanja, te je transparentniji i pošteniji od svih Vas koji sada baš drukate protiv njega i ATPL.
ja sam javno i kupio prošli tjedan ispod 2500 i prodo iznad 2700 i sad čekam spremno rasplet!
neće meni više niko ni kune uzet, ako ne uzmem je sam sebi! [lol]
Kolega Wunderkind, što je, je. oprostite što sam izostavio Vašu malenkost, nadam se da ne zamjerate!?