Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 9.408 | 192 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
Da li će otpor na kotama 2.8xx i 2.9xx biti svladan!?[lol]
hoce, samo ne danas, koji dan stagnacije je normalno pa rasli smo u 10 dana 40%
Počela balonijada na ZSE opet
I to čim si ti izašao, nemreš vjerovati, bolje brani PTKM jer će i ona dolje ubrzo[thumbsup]
GERONIMO: ” Počela balonijada na ZSE opet ” I to čim si ti izašao, nemreš vjerovati, bolje brani PTKM jer će i ona dolje ubrzo[thumbsup]
E moj Valentine, ako već morate izlaziti…onda izađite u plusu tiho…….
Znam da ostaje žal za dobrim dionicama, ali vrijeme šopinga po ogromnom doskontu je off.
Još uvijek ima dobrog diskonta dok prodajete….
GERONIMO:
”
Počela balonijada na ZSE opet
”
I to čim si ti izašao, nemreš vjerovati, bolje brani PTKM jer će i ona dolje ubrzo[thumbsup]
Iz čega sam ja izašo?
Iz izlaza[thumbsup]
Prijatelju tvoj jedini posao koliko se meni čini je da mene diskreditiraš sa lažima.Do sada nijedan tvoj post nije dao niti jednu činjenicu .
Valentine, Valentine, kako samo možeš na takav način bilo kome govoriti ( tvrditi ) da je prodao ili kupio, ukoliko to sam vlasnik vrijedonosnog papira ne ustvrdi.
Ako imaš uvida u takve podatke, te ih javno iznosiš, onda je riječ o kaznenom djelu!
Ukoliko nagađaš, tj. prtpostavljaš, onda si zaslužio jedno kvalitetno moderiranje.
Geronimo…..neka Valentine zatrpava sa većim količinama, a ne ovim sitnišem pa kad ga odgrize neman….ajme
Prijatelju tvoj jedini posao koliko se meni čini je da mene diskreditiraš sa lažima.Do sada nijedan tvoj post nije dao niti jednu činjenicu .
Ajde, nikoga ja ne diskreditiram, ti si napisao balončina nakon što si izašao, što nije u redu i to je to.[thumbsup]