ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 13:06
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
9.408
192
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Da li će otpor na kotama 2.8xx i 2.9xx biti svladan!?[lol]

hoce, samo ne danas, koji dan stagnacije je normalno pa rasli smo u 10 dana 40%

IDEMO AP AP

Počela balonijada na ZSE opet

SAM PROTIV SVIH

I to čim si ti izašao, nemreš vjerovati, bolje brani PTKM jer će i ona dolje ubrzo[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

GERONIMO: ” Počela balonijada na ZSE opet ” I to čim si ti izašao, nemreš vjerovati, bolje brani PTKM jer će i ona dolje ubrzo[thumbsup]

E moj Valentine, ako već morate izlaziti…onda izađite u plusu tiho…….
Znam da ostaje žal za dobrim dionicama, ali vrijeme šopinga po ogromnom doskontu je off.
Još uvijek ima dobrog diskonta dok prodajete….

opala!

Moze ukupni omjer K/P?

Hvala

GERONIMO:

I to čim si ti izašao, nemreš vjerovati, bolje brani PTKM jer će i ona dolje ubrzo[thumbsup]

Iz čega sam ja izašo?

SAM PROTIV SVIH

Iz izlaza[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Prijatelju tvoj jedini posao koliko se meni čini je da mene diskreditiraš sa lažima.Do sada nijedan tvoj post nije dao niti jednu činjenicu .

SAM PROTIV SVIH

Valentine, Valentine, kako samo možeš na takav način bilo kome govoriti ( tvrditi ) da je prodao ili kupio, ukoliko to sam vlasnik vrijedonosnog papira ne ustvrdi.

Ako imaš uvida u takve podatke, te ih javno iznosiš, onda je riječ o kaznenom djelu!

Ukoliko nagađaš, tj. prtpostavljaš, onda si zaslužio jedno kvalitetno moderiranje.

Geronimo…..neka Valentine zatrpava sa većim količinama, a ne ovim sitnišem pa kad ga odgrize neman….ajme

opala!

Prijatelju tvoj jedini posao koliko se meni čini je da mene diskreditiraš sa lažima.Do sada nijedan tvoj post nije dao niti jednu činjenicu .

Ajde, nikoga ja ne diskreditiram, ti si napisao balončina nakon što si izašao, što nije u redu i to je to.[thumbsup]

Nemam više komentara na ovo tvoje pisanje.

SAM PROTIV SVIH

New Report

Close