Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,37 | 900 | 19 | 47,30 | 48,20 | -0,42% |
GERONIMO: ” O kolega Mig nam se vratio na forum ,slazem se kolega bez euforije a glavni cilj ovih dana bi trebao biti proboj na 2800.Ako bi to uspjeli…… ” Ako bi je naglasak, ali čisto sumnjam.[bye]
zašto sumnjaš?
pa s obzirom da sam ja prodo iznad 2700 danas sve ja se pak nadam! [lol]
kažu : u nadi je spas , a Nada je kurva
[bye]
zašto sumnjaš?
Svi mi sumnjamo u sve. Takvi smo ti mi ljudi.[thumbsup]
Kolege jedan jubilej je prosao nezamjecen. Danas smo okrenuli tisucitu stranicu teme. Impozantno. Pozdravljam sve one koji su svojim afirmativnim pisanjem potakli interes za ovu dionicu i brodare u cjelini.[thumbsup]
febo: ” zašto sumnjaš? ” Svi mi sumnjamo u sve. Takvi smo ti mi ljudi.[thumbsup]
Dođi malo među “jude i ne boj se….
wunderkind:
”
pa s obzirom da sam ja prodo iznad 2700 danas sve ja se pak nadam! [lol] zaključak: bolje zaradit manje nego popušit više! kad sam siguran da će opet rast lako ću je kupit natrag! [cool]
”
Ovdje je pitanje zaraditi više ili manje, ne vidim baš pušionicu na vidiku. Ako nisi siguran danas kupi kad bude 4000, možda ćeš tad imati povjerenja u ATPL.[undecid]
drugar imam ti ja atpl od ispod 1000 i napušio sam se i naazarađivo!
nek se ova kota probije pa se vratim!
30k kn u 2 dana meni dosta! [smiley]
a ionako sam kupio dionice da me iščupau iz margin calla! [lol]
nisam znao da je i gospodin bog s nama na burzi…prilično bezobrazan i bahat post…mamus to baš i ne zaslužuje
Vlastita imena pisu se velikim slovima.
Evo, jel sad bolje?
Sve je manje do 2750.
Kolege jedan jubilej je prosao nezamjecen. Danas smo okrenuli tisucitu stranicu teme. Impozantno. Pozdravljam sve one koji su svojim afirmativnim pisanjem potakli interes za ovu dionicu i brodare u cjelini.[thumbsup]
nije prošao nezamjećen, prošeči malo unazad ujutro prije 10:00 pa češ vidjeti da smo zamjetili..