ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ajde zare, pa što ćemo sada ulaziti u polemike, tko što i kada, imamo bitnije stvari za pratiti od nas samih.

Bit će štopanja na 2750 izgleda. 219 komada na prodaji [angry]

neš ti naloga od 219 komada, pa zadnjih dana smo 1. po prometu a proda se i par tisuća komada.
danas već protrgovano gotovo 1300 komada a tek je 10:20

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Sjajne novosti iz ATPL-a u svezi novih brodova !!! Istl tako, gospođa iz ATPL.-a kaže da će skupština biti krajem šestog početkom sedmog mjeseca ! Sjajno …..!

E sad ,red je da podijelimo te sjajne vijesti.
Ajde da pogađam:
a) dobra vijest bila bi da Zagreb izlazi u lipnju a M.Pracat u kolovozu
b) vrlo dobra vijest bila bi da Zagreb izlazi u svibnju a M.Pracat u srpnju
c) odlična vijest bila bi da Zagreb izlazi u svibnju a M.Pracat u lipnju
d) sjajna vijest bila bi da Zagreb izlazi u svibnju , M.Pracat u lipnju , a Držić u listopadu

Biraj slovo , kad si nas već narajcao…….[undecid]

Taktika ko po špagi…kad naglo krene gore postavi se veći nalog…paničari poklope po bidu…smirenje pa naglo gore

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

meni se čini da prvo moramo malo zaronit da bi u nove pohode išli!

Meni se cini da je tu gdje jesmo sasvim fino i ugodno te da bi uz povoljan BDI vjetar mogli popodne lagano otploviti prema luci na kursu 2750-2800

bio bi jako sretan ako danas zavrsimo iznad 2700.polako ljudi bez euforije

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

O kolega Mig nam se vratio na forum ,slazem se kolega bez euforije a glavni cilj ovih dana bi trebao biti proboj na 2800.Ako bi to uspjeli……

SAM PROTIV SVIH

O kolega Mig nam se vratio na forum ,slazem se kolega bez euforije a glavni cilj ovih dana bi trebao biti proboj na 2800.Ako bi to uspjeli……

Ako bi je naglasak, ali čisto sumnjam.[bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

pa s obzirom da sam ja prodo iznad 2700 danas sve ja se pak nadam! [lol]

zaključak:

bolje zaradit manje nego popušit više!

kad sam siguran da će opet rast lako ću je kupit natrag!

[cool]

Očito da se čekaju kočničari sa većim količinama.
Oni su se opekli kad su bili izgriženi pa sad pipaju sa malim nalozima…..
Čim se pokažu sa većim bit će i papanja….

opala!

pa s obzirom da sam ja prodo iznad 2700 danas sve ja se pak nadam! [lol] zaključak: bolje zaradit manje nego popušit više! kad sam siguran da će opet rast lako ću je kupit natrag! [cool]

Ovdje je pitanje zaraditi više ili manje, ne vidim baš pušionicu na vidiku. Ako nisi siguran danas kupi kad bude 4000, možda ćeš tad imati povjerenja u ATPL.[undecid]

New Report

Close