ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sutra BDI opet gore nebojte se .

SAM PROTIV SVIH

pomalo momci,smanjite sa drukanjem,jos vam melodija starwinskog treba pa da bude druk kao iz najboljih dana

Slazem se kolega samo ima jedna mala sitnica tada je cijena bila 3700 a sada 2700

SAM PROTIV SVIH

pomalo momci,smanjite sa drukanjem,jos vam melodija starwinskog treba pa da bude druk kao iz najboljih dana

[lol] [lol] [lol]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

ma slazem se ja oko svega navedenog,jasno nam je svima da je bdi tek u pocetku novog pozitivnog ciklusa,kakav je 1 q,kakvi su fundamenti i nav,samo zelim reci optimizam da,euforija-ne

Koliko bulkera kolega sakai,a koliko tankeraša

Poglavico, dovoljno. Gledajuci nosivost, to je samo cca 20 % flote, ali ako usporedis bulk-tankere to je vise no solidnih 6:8. No, u pravu si da se ne treba zaletavati sa TNPL jer to je strogo kontrolirana dionica, neka se nitko ne naljuti…

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

GERONIMO: ” Koliko bulkera kolega sakai,a koliko tankeraša ” Poglavico, dovoljno. Gledajuci nosivost, to je samo cca 20 % flote, ali ako usporedis bulk-tankere to je vise no solidnih 6:8. No, u pravu si da se ne treba zaletavati sa TNPL jer to je strogo kontrolirana dionica, neka se nitko ne naljuti…

I da nadopunimo listu kolege Sakaia, ubrzo i aframax Dugi otok, 114.000 tona.

Uh koliko će ovo biti kad izadje 1Q????[shocked]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

malo tehnike…

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

” I da nadopunimo listu kolege Sakaia, ubrzo i aframax Dugi otok, 114.000 tona.

Ubit ce ga promet.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Halo kolege,

Žalim što nemam ovu dionicu u portfelju.Vlada Vam tu drži oko 22% vlasništva Što mislite hoče li šta prodavati od svog udjela kad ponestane novaca.??!!
Sretno Vam i čekajte, ja sam bacio udice na druge državne tvrtke, pa ću lijepo planinariti i čekati…( oh kako mi pomaže znanje iz astronomske navigacije – stara škola )

srdačni pozdrav[bye]

ashrak: ” ” I da nadopunimo listu kolege Sakaia, ubrzo i aframax Dugi otok, 114.000 tona. ” Ubit ce ga promet.

Možda da, možda ne. Samo bez ljutnje, BCTI i BDTI posljednjih dana rastu. 2009. će pokazat.

Jasno da bi bilo bolje da je bulker, ali neka to brine dioničare Tankerske.[

New Report

Close