ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

GERONIMO:

Vidim danas neke dionice rastu koje nebi trebale jer su baloni ali dobro je rastu na malom prometu. Neću pisati o tome koje su jer nije to moj stil samo ću vas sa činjenicama i argumentima upozoravati na one koje su podcijenjene a ima ih .

Evo ego trip, malo pogodio, odmah prijetnja, e dečec dečec bumo videli.

Očigledno nisi shvatio poantu zašto sam počeo pisati .Ali rećiću ti zato jer želim SELEKTIVNOST na ovoj našoj kladionici od burze.

Jer ako nema selektivnosti onda je ovo kladionica a ako je ovo kladionica ja ovdje ne želim ulagati a vjerujem ni većina drugih jer se onda sa znanjem nemože zaraduiti.I cijelo vrijeme se obraćam Fond menagerima da to shvate i da će na taj način vratiti povjerenje u burzu.Imaju sada priliku da to naprave neka dižu selektivno dionice ako one to zasluže u protivnom neka nekupuju ostale jer nemože sve rasti i sve padati u isto vrijeme.

Onog trenutka kada ATPL bude precijenjena ili na svojoj fer vrijednosti ja ću to prvi reći i nemoj sumnjati u to.

SAM PROTIV SVIH

@indijanac

ath na 3890 – da li bi ta vrijednost bila precijenjena na kraju 2008 uz sve

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Nećeš ti uskoro više pisati jer već si ti izašao momak. Nismo mi vesla sisali.[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ak smo vesla sisali nismo čamac progutali[lol] [lol] [lol]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Neću se zaletavati treba pozorno pratiti stanje u Kini i Indiji po meni cijena od 3200 garantira veliku sigurnost ako se i trend na brodarima okrene jer je tu cijena onda oko 1 bv u slučaju da forecasti budu odlični kakvi su i sada onda je i to malo mislim na 3890

SAM PROTIV SVIH

valentine: ” GERONIMO: ” Vidim danas neke dionice rastu koje nebi trebale jer su baloni ali dobro je rastu na malom prometu. Neću pisati o tome koje su jer nije to moj stil samo ću vas sa činjenicama i argumentima upozoravati na one koje su podcijenjene a ima ih . ” Evo ego trip, malo pogodio, odmah prijetnja, e dečec dečec bumo videli. ” Očigledno nisi shvatio poantu zašto sam počeo pisati .Ali rećiću ti zato jer želim SELEKTIVNOST na ovoj našoj kladionici od burze. Jer ako nema selektivnosti onda je ovo kladionica a ako je ovo kladionica ja ovdje ne želim ulagati a vjerujem ni većina drugih jer se onda sa znanjem nemože zaraduiti.I cijelo vrijeme se obraćam Fond menagerima da to shvate i da će na taj način vratiti povjerenje u burzu.Imaju sada priliku da to naprave neka dižu selektivno dionice ako one to zasluže u protivnom neka nekupuju ostale jer nemože sve rasti i sve padati u isto vrijeme. Onog trenutka kada ATPL bude precijenjena ili na svojoj fer vrijednosti ja ću to prvi reći i nemoj sumnjati u to.

Ne branim fond menađere no vjerujem da su u proteklom vremenu često bili u poziciji što najbolje oslikava jedan američki analitičar cit.”when is bear market you sell what you can and not what you should”. Prodavali su ono što su mogli, a to su likvidne i podcijenjene dionice, pa je logično da se takove prve i oporavljaju, što se upravo počelo događati i sa ATPL i potrajati će do fer cijene od nekih 4500, pa držim i ove upade odličnim entry pointom.

Ovo počinje ličiti na vremensku prognozu.
Može li tko reći kako stoji ukupna K/P?
Jučer se bio poboljšao odnos.

Ovo počinje ličiti na vremensku prognozu. Može li tko reći kako stoji ukupna K/P? Jučer se bio poboljšao odnos.

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Ovo počinje ličiti na vremensku prognozu. Može li tko reći kako stoji ukupna K/P? Jučer se bio poboljšao odnos.

Izašli su ti dečki, maknuli naloge s kupnje i to je to. Za sada.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Kupnja Cijena
7 2.630,00
5 2.620,00
24 2.612,00
4 2.611,04
2 2.606,41
39 2.606,40
5 2.606,02
20 2.600,00
1 2.599,00
99 2.588,00
Cijena Prodaja
2.635,00 6
2.638,00 6
2.646,98 5
2.646,99 20
2.649,00 59
2.650,00 80
2.654,00 30
2.655,00 6
2.658,00 15
2.659,00 7

IDEMO AP AP

Meni je netko rekao da ide na 5000 kn,zato sam se jos juce iskrcao,malo sam se zajebo al nema veze,past ce to.[lol] [lol] [lol]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

ŠPANCIR: ” Ovo počinje ličiti na vremensku prognozu. Može li tko reći kako stoji ukupna K/P? Jučer se bio poboljšao odnos. ”

Nisam bio dovoljno precizan u pitanju.
Zanima me koliko komada ima ukupno na kupnji , a koliko na prodaji ?

New Report

Close