ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tankerska nema veze sa bulkerima i tamo se nemojte zaletavati

ima Poglavico… mix flota bulkeri i tankeri…

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Koliko bulkera kolega sakai,a koliko tankeraša

SAM PROTIV SVIH

Tankerska nema veze sa bulkerima i tamo se nemojte zaletavati

Do sada sam mislio da znaš što pričaš, iznenađen!

šef je rekao usporite malo

2.635,00 100
2.637,50 2
2.638,00 5
2.639,00 8
2.640,00 10
2.643,00 10
2.644,90 5
2.647,96 5
2.649,95 20
2.649,97 6

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Nikad mi tankerska nije bila u fokusu a i izvještaj za ovu godinu nije oduševio očigledno da imaju više tankeraša nego bulkera pa su zato podbacili u izvještaju jer im tankeraši prave preveliki balast.

Nezanimaju me tankeraši ni u jednoj varijanti jer im forcasti nisu obećavajući.

SAM PROTIV SVIH

Tonazu gledajte ne brojeve brodova, majko mila.

tankerska ima mix 80% 20% ili tu negdje..

tankerasi u zadnje vrijeme imaju ok vozarine.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Obratite pozornos i na LPLH

He, he,
ako uspijes skrenut pozornost na lplh, placam rucak- ispast ce da nasim “investitorima” stvarno treba prstom pokazati dionice…

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Eto kolega je napisao da je 80%-20%

Sada je jasnije da i izvještaj nije mogao biti bolji.Kolega Blueman forcasti nisu obećavajući na žalost za tankeraše.

SAM PROTIV SVIH

Kolega Geronimo kaj kaže teh. analiza za ATPL …[lol] [lol] [lol]

Nemojte se ljutiti ovo je bila mala pošalica u trenucima općeg veselja jer mi je ATPL povukao cijeli portfelj u plus od 01.01.

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Svaki pravi investitor bi uz Atpl morao kupiti i manji dio LPLH ali o tomećemo večeras kolega Vipy.

SAM PROTIV SVIH

jesam ja lijepo reko jučer da kad ja uđem krećemo! [cool] [lol]

Jučer sam u postu rekao da će otvaranje biti između cijene 2.550 – 2.575 kn, da će biti i čak 2.750 kn., samim time i + blokada., pa je ispalo kao drukanje, te sam moderiran.

Evo, u ozračju današnje dana ponavljam moderirani post sa zakašnjenjem, što i ne ispada drukanje nego i ma utemeljenost na trenutnim zbivanjima.!

Pozdrav.

New Report

Close