ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Euforija je pocela, vidim da su se i neki vrlo stari drukeri ukljucili…. Valentine je malo pukao, to je istina, no ukazuje na jednu istinu – samo je, IMO, krivo adresirao to.

Kao sto je i Geronimo naveo, cijena ovisi iskljucivo o velikima i ako oni dodju pameti bit ce sve ok. Ako se izmaknu, jadna nam majka…

smirite euforiju, inace ce opet biti skrguta zubiju…

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Drago mi je da je capesize ugovorio toliku cifru, znaci da od svih capesizea Atlantske mozemo ocekivati slicne ugovore[lol] …

i opet isto, BDI, americki brodari idu up, up, krdo kupuje ko sumanuto. A pitam ja vas, sto cete kad BDI i Drys pocnu padati. Sto cete vi?

BDI moze biti i 15.000 no to ne mora znaciti da ce Atlantska imati koristi od toga – ukoliko ne bude ugovarala TC tada….

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Sjetite se HT, svi su vikali super, vrijedi, a gdje je sad. To što netko misli drugačije ne znači da ništa loše, dapače, spušta loptu na zemlju, jer sutra će većina nestati kad proda, a podcijenjenost papira će zamijeniti mnogo papira u nepotrebnim rukama iliti kolebljivim rukama i novi val spuštanja na zemlju. Vjerojatno i ispod 2000 kuna ubrzo.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

tako je… zanimljivo je kako se svi sjete fundamenata kada ide ap, ap… kad pada nikog vise nema. Tada svi navijaju da sto vise padne, kako bi shortali[bye]

Aj brate Valetine jesi ga pretjera… ispod 2000. E to je vec laprdanje…[smiley]

Drago mi je da je capesize ugovorio toliku cifru, znaci da od svih capesizea Atlantske mozemo ocekivati slicne ugovore[lol] …

i opet isto, BDI, americki brodari idu up, up, krdo kupuje ko sumanuto. A pitam ja vas, sto cete kad BDI i Drys pocnu padati. Sto cete vi?

BDI moze biti i 15.000 no to ne mora znaciti da ce Atlantska imati koristi od toga – ukoliko ne bude ugovarala TC tada….

imat dividendu par puta veću nego trenutno! [cool]

prije otprilike mjesec dana BDI je bio oko 5500 a ATPL 2700-2800. Sada je BDI 8800 a ATPL 2500. Novogradnje i potpisi novih ugovora svakim danom su sve blize. Sto vise reci…[proud]

valentine:

PRODAJTE ATPL ŠTO PRIJE, RADI SE O IZNIMNO RIZIČNOJ DIONICI GDJE PREKO NOĆI MOŽETE OČEKIVATI VELIKE GUBITKE!!

NE VJERUJTE LJUDIMA S FORUMA, JER NIJEDAN NIJE ALTRUISTA!!![bye]

Evo tipican slucaj za Hanfu,navlacenje prema dole..mada kada vidim ovakve argumente ovo je vise poziv na kupnju :==))

I love this game

Ma sve je to super, ali ako tržište nije reagiralo bolje na vijesti o “milijardama” dobiti za ovu godinu, papir je bolje svakako prodati. Jer ono od jučer je reakcija malih investitora koji nisu toliko moćni da održe cijenu što će uskoro biti vidljivo na semaforu, onu staru POGLEDAJTE SEMAFOR, često ćemo koristiti. Ako veliki i kad podrže cijenu tada možemo govoriti o pravom rastu, ovo zahuktavanje samo dolijevaju nekolicina, ali bez velikih igrača nemoguće je lansirati visoko.

Napominjem: ovo je vrlo rizična dionica i ne treba uletavati u nju samo tako. Ove razine nisu dobre za ulaz iz razloga što kolebljivi preuzimaju trenutno ovaj papir.[bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Drago mi je da je capesize ugovorio toliku cifru, znaci da od svih capesizea Atlantske mozemo ocekivati slicne ugovore[lol] … i opet isto, BDI, americki brodari idu up, up, krdo kupuje ko sumanuto. A pitam ja vas, sto cete kad BDI i Drys pocnu padati. Sto cete vi? BDI moze biti i 15.000 no to ne mora znaciti da ce Atlantska imati koristi od toga – ukoliko ne bude ugovarala TC tada….

Znam ja da zarade Atlantske ne ovise od ugovorima Capesizeova, ali isto tako da cijena dionice Atlantske ne ovisi samo o zaradama. Malo vjetra u leđa s druge bande (BDI) neće biti naodmet, nadam se da se slažemo.
Iako, ako rastu Capeovi, rast će i Panamaxi, ipak dijele ista mora…

. ” imat dividendu par puta veću nego trenutno! [cool]

Lako je za tebe wunder, ali zar mislis da ce svi tako postupati?

ma ne znam kakve drame oko atpl na 2500 jer će mu ovo bit rekordna godina, a samo s prošlogodišnjom dobiti vrijedi uloženo pa i više!

a cijena će doć na svoje jer nisu naši kriminalni fondovi jedini na planetu!

Ma sve je to super, ali ako tržište nije reagiralo bolje na vijesti o “milijardama” dobiti za ovu godinu, papir je bolje svakako prodati. Jer ono od jučer je reakcija malih investitora koji nisu toliko moćni da održe cijenu što će uskoro biti vidljivo na semaforu, onu strau POGLEDAJTE SEMAFOR, često ćemo koristiti. Ako veliki i kad podrže cijenu tada možemo govoriti o pravom rastu, ovo zahuktavanje samo dolijevaju nekolicina, ali bez velikih igrača nemoguće je lansirati visoko. Napominjem: ovo je vrlo rizična dionica i ne treba uletavati u nju samo tako. Ove razine nisu dobre za ulaz iz razloga što kolebljivi preuzimaju trenutno ovaj papir.[bye]

Opet pucas po savovima, Val… reci one jucer naloge na asku po 500 kom si pojeo ti? Ili neki tvoj mali frend?

A sto se tice kolebljivih ruku, pa zar ima cvrstih ruku na ZSE, ukljucujuci i fondove?
[embarass]

New Report

Close