geronimo rasturi ih!
nizak ps kod atlantske je zbog totalne donedavne neprofitabilnosti, no vremena se mjenjaju zar ne!? [thumbsup]
Uopće ne kužim kako se snalaziš za tim blumbijem. Ja tu iskreno ništa ne vidim. [tongue]
To su ti stari trikovi, što više teksta na engleskom, grafove koje nitko ni ne može vidjeti, svi mutni, a kamoli razumjeti. Ispadaš, vau, čovjek zna, a uglavnom od pravih tekstova na forumu se sve sastoji od jedne jedine rečenice:
nemoj te molim vas prodavati, maknite se s prodaje itd.[thumbsup]
Možda sam malo preradikalno spustio u prethodnom grafu…
hvala ti gringo.
a sad jedno pitanje : kolika je vjerojatnost da do ovog pada dođe ?
jer ako se ovo ostvari , bio bi to ponovo jedan lijepi shopping.
Nadam se da je sada svima jasno a i nepismenim FOND menagerima sto prodaju i po kojoj cijeni.
ma , nisu oni nepismeni, znaju svoj posao.
ako je netko od njih ušao na 1800 sa tko zna koliko komada , izlaz i kočenje na 2500 mu je super ako mu hitno treba love za neke isplate.
naravno, onome tko želi da mu dionica raste( pogotvo tko je u minusu , a ima dosta takvih ) , to ne odgovara.
ali , sam si naveo u prijašnjim postovima o podcijenjenosti dionice sa svim relevantnim faktorima , koji samo upotpunjuju razmišljanja o njenoj podcijenjenosti.
ona jednostavo mora doći na njene stare razine , a to je + 3000 , i to je njen realni okvir .
a ovo vrijeme treba shvatiti pozitivno i kao šansu nama malima za kupnju, jer tko zna , možda već danas odleti , gledajući jučerašnje zatvaranje.
nemoj te molim vas prodavati, maknite se s prodaje itd.[thumbsup]
to je najbolje što može pisat na ovakvom tržištu pored bezbroj neukih investitora/špekulanata da ne prodaju svoje dionice u bescijenje i u potpunosti ga podržavam u tome i pridružujem se geronimovom hrabrenju i ustrajnosti!
NE STAVLJAJTE SVOJE DIONICE FONDOVIMA JEFTINO NA PRODAJU!!!
PRODAJTE ATPL ŠTO PRIJE, RADI SE O IZNIMNO RIZIČNOJ DIONICI GDJE PREKO NOĆI MOŽETE OČEKIVATI VELIKE GUBITKE!!
NE VJERUJTE LJUDIMA S FORUMA, JER NIJEDAN NIJE ALTRUISTA!!![bye]
valentine na kojim si ti drogama il se nisi ukrco na vrijeme pa ti krivo? [lol]
Tipično razmišljanje, ako kažeš nešto protiv odmah si narkoman, nisi se nakrco i slično. Sumnjiva mi je tvoja briga za druge a osim toga dobro je imati ravnotežu na forumu, da svi ne misle isto.
[thumbsup]
ajde valentine barem ja znam kako je to kad si u oporbi!
pogledaj što sam piso o atpl na 3500, o tim transakcijama i mirovincama kad je crobex bio 5200 cca [cool]
sad se na burzi može i ententini igrat jer teško da se dugoročno može izgubit na kvalitetnim dionicama…
PRODAJTE ATPL ŠTO PRIJE, RADI SE O IZNIMNO RIZIČNOJ DIONICI GDJE PREKO NOĆI MOŽETE OČEKIVATI VELIKE GUBITKE!!
NE VJERUJTE LJUDIMA S FORUMA, JER NIJEDAN NIJE ALTRUISTA!!![bye]
nemoj vikati , čuješ se na kilometre , smanji ta slova [cool]
Šta je ovo ljudi, Capesize 97. godište danas ugovorio 190.000 $ dnevno, Handymax 96. godište 77.000$ dnevno – ide BDI preko 9.000 bez problema
24.04 CSK ENTERPRISE
Ship Name CSK ENTERPRISE
DWT 168,430
Built 1997
Flag SNG
Draft 18,15
TCT 168,430 97 5-7/5 USD 190,000 DAILY VIA BRAZIL OCEANBULK
24.04 ASIAN GLORY
Ship Name ASIAN GLORY
DWT 45,194
Built 1996
Flag SNG