ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

geronimo rasturi ih!

nizak ps kod atlantske je zbog totalne donedavne neprofitabilnosti, no vremena se mjenjaju zar ne!? [thumbsup]

Geronimo,ti si lud..moram to reci

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

Uopće ne kužim kako se snalaziš za tim blumbijem. Ja tu iskreno ništa ne vidim. [tongue]

To su ti stari trikovi, što više teksta na engleskom, grafove koje nitko ni ne može vidjeti, svi mutni, a kamoli razumjeti. Ispadaš, vau, čovjek zna, a uglavnom od pravih tekstova na forumu se sve sastoji od jedne jedine rečenice:

nemoj te molim vas prodavati, maknite se s prodaje itd.[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Možda sam malo preradikalno spustio u prethodnom grafu…

hvala ti gringo.
a sad jedno pitanje : kolika je vjerojatnost da do ovog pada dođe ?
jer ako se ovo ostvari , bio bi to ponovo jedan lijepi shopping.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Nadam se da je sada svima jasno a i nepismenim FOND menagerima sto prodaju i po kojoj cijeni.

ma , nisu oni nepismeni, znaju svoj posao.
ako je netko od njih ušao na 1800 sa tko zna koliko komada , izlaz i kočenje na 2500 mu je super ako mu hitno treba love za neke isplate.
naravno, onome tko želi da mu dionica raste( pogotvo tko je u minusu , a ima dosta takvih ) , to ne odgovara.
ali , sam si naveo u prijašnjim postovima o podcijenjenosti dionice sa svim relevantnim faktorima , koji samo upotpunjuju razmišljanja o njenoj podcijenjenosti.
ona jednostavo mora doći na njene stare razine , a to je + 3000 , i to je njen realni okvir .
a ovo vrijeme treba shvatiti pozitivno i kao šansu nama malima za kupnju, jer tko zna , možda već danas odleti , gledajući jučerašnje zatvaranje.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

nemoj te molim vas prodavati, maknite se s prodaje itd.[thumbsup]

to je najbolje što može pisat na ovakvom tržištu pored bezbroj neukih investitora/špekulanata da ne prodaju svoje dionice u bescijenje i u potpunosti ga podržavam u tome i pridružujem se geronimovom hrabrenju i ustrajnosti!

NE STAVLJAJTE SVOJE DIONICE FONDOVIMA JEFTINO NA PRODAJU!!!

PRODAJTE ATPL ŠTO PRIJE, RADI SE O IZNIMNO RIZIČNOJ DIONICI GDJE PREKO NOĆI MOŽETE OČEKIVATI VELIKE GUBITKE!!

NE VJERUJTE LJUDIMA S FORUMA, JER NIJEDAN NIJE ALTRUISTA!!![bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

valentine na kojim si ti drogama il se nisi ukrco na vrijeme pa ti krivo? [lol]

valentine na kojim si ti drogama il se nisi ukrco na vrijeme pa ti krivo? [lol]

Tipično razmišljanje, ako kažeš nešto protiv odmah si narkoman, nisi se nakrco i slično. Sumnjiva mi je tvoja briga za druge a osim toga dobro je imati ravnotežu na forumu, da svi ne misle isto.

[thumbsup]

ajde valentine barem ja znam kako je to kad si u oporbi!

pogledaj što sam piso o atpl na 3500, o tim transakcijama i mirovincama kad je crobex bio 5200 cca [cool]

sad se na burzi može i ententini igrat jer teško da se dugoročno može izgubit na kvalitetnim dionicama…

PRODAJTE ATPL ŠTO PRIJE, RADI SE O IZNIMNO RIZIČNOJ DIONICI GDJE PREKO NOĆI MOŽETE OČEKIVATI VELIKE GUBITKE!!

NE VJERUJTE LJUDIMA S FORUMA, JER NIJEDAN NIJE ALTRUISTA!!![bye]

nemoj vikati , čuješ se na kilometre , smanji ta slova [cool]

Šta je ovo ljudi, Capesize 97. godište danas ugovorio 190.000 $ dnevno, Handymax 96. godište 77.000$ dnevno – ide BDI preko 9.000 bez problema

24.04 CSK ENTERPRISE
Ship Name CSK ENTERPRISE
DWT 168,430
Built 1997

Flag SNG
Draft 18,15
TCT 168,430 97 5-7/5 USD 190,000 DAILY VIA BRAZIL OCEANBULK

24.04 ASIAN GLORY
Ship Name ASIAN GLORY
DWT 45,194
Built 1996

Flag SNG