ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nadam se da je sada svima jasno a i nepismenim FOND menagerima sto prodaju i po kojoj cijeni.

SAM PROTIV SVIH

vipy:

GERONIMO: ” Bar su mi tako rekli u Dubrovniku da im imovina vrijedi po dionici bez novogradnji 3400kn i bez hotela ,marine,i avijacije. ” vrijedi, zato sto nisu revalizirali vrijednost brodova

E sad pitanje, da li revalorizaciju vrijednosti brodova rade strani brodari?

Siguran sam da rade.

SAM PROTIV SVIH

S obzirom na rast svega moguceg – amera, BDIa (koji ce vjerovatno i sutra potegnuti) ocekujem sutra podizanje letvice na 2600 kn. Normalno, ne bi se iznenadio da se kakav krkan zacementira sa n stotina komada na 2500 po dobro starom obicaju, ali nadam se da nece. A Nada je…

Malo stručnog štiva nikad ne škodi

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

ashrak: ” vipy: ” gringo: ” Možda sam malo preradikalno spustio u prethodnom grafu… ” ili kako nacrtati da ide dolje, TA je definitivno najveca kurva na forumu ” Gringo, a što ćemo s tvojom ewt kada sutra probijemo taj trokut na 2.550 i zatvorimo iznad 2.600 kn. Prilagođavat ewt dnevnim kretanjima? ” Elliotovci bi rekli: “Ha, malo smo fulali završetak korektivnog c vala, sad ide up u 5 koraka” TA-ovci bi rekli: “Malo ranije probilo klin” FA-ovci: “Nije ni čudo s ovakvim fundamentima firme, ova dionica zaslužuje razinu iznad 5000.” Bikovi bi rekli: “Napokon, sad nema više zaustavljanja” Mede bi rekli: “Bull trap!” A ja kažem, tko ga šiša, bolje da je otišlo gore nego dolje! [lol] A što bi vi rekli, kolega?

Javim ti sutra.

Nadam se da ćeš reći “bolje da je otišlo gore nego dolje”.

ashrak: ” vipy: ” GERONIMO: ” Bar su mi tako rekli u Dubrovniku da im imovina vrijedi po dionici bez novogradnji 3400kn i bez hotela ,marine,i avijacije. ” vrijedi, zato sto nisu revalizirali vrijednost brodova ” E sad pitanje, da li revalorizaciju vrijednosti brodova rade strani brodari? ” Siguran sam da rade.

kako koji

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

za geronima.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

I dalje tvrdim best buy na ZSE u ovom trenutku,ove godine očekujem i od sekundarnih akitvnosti odlične rezultate.Nova puno viša cijena rudače se mora jako na brodare odraziti i vozarine uskoro…ako budu novi brodovi na vrijeme biti će zanimljivo na kraju godine…[thumbsup]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

GERONIMO: ” ashrak: ” vipy: ” GERONIMO: ” Bar su mi tako rekli u Dubrovniku da im imovina vrijedi po dionici bez novogradnji 3400kn i bez hotela ,marine,i avijacije. ” vrijedi, zato sto nisu revalizirali vrijednost brodova ” E sad pitanje, da li revalorizaciju vrijednosti brodova rade strani brodari? ” Siguran sam da rade. ” kako koji

Kao i kod nas. JDPL radi, ATPL ne. Znači otpada nam usporedba po P/B .

vipy: ” GERONIMO: ” ashrak: ” vipy: ” GERONIMO: ” Bar su mi tako rekli u Dubrovniku da im imovina vrijedi po dionici bez novogradnji 3400kn i bez hotela ,marine,i avijacije. ” vrijedi, zato sto nisu revalizirali vrijednost brodova ” E sad pitanje, da li revalorizaciju vrijednosti brodova rade strani brodari? ” Siguran sam da rade. ” kako koji ” Kao i kod nas. JDPL radi, ATPL ne. Znači otpada nam usporedba po P/B .

ma imam ja hrpu tih analiza, ali ih za siri puk moram malo obraditi, ajde potrudit cu se…

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

I dalje tvrdim best buy na ZSE u ovom trenutku,ove godine očekujem i od sekundarnih akitvnosti odlične rezultate.Nova puno viša cijena rudače se mora jako na brodare odraziti i vozarine uskoro…ako budu novi brodovi na vrijeme biti će zanimljivo na kraju godine…[thumbsup]

Brodari na žalost imaju samo jedan smjer!
[bye]

I love the Smell of Profits in the Morning

davids: ” I dalje tvrdim best buy na ZSE u ovom trenutku,ove godine očekujem i od sekundarnih akitvnosti odlične rezultate.Nova puno viša cijena rudače se mora jako na brodare odraziti i vozarine uskoro…ako budu novi brodovi na vrijeme biti će zanimljivo na kraju godine…[thumbsup]” Brodari na žalost imaju samo jedan smjer! [bye]

sigurno ne u dravu, tamo samo komarci

New Report

Close