ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

gringo: ” Možda sam malo preradikalno spustio u prethodnom grafu… ” ili kako nacrtati da ide dolje, TA je definitivno najveca kurva na forumu

Gringo, a što ćemo s tvojom ewt kada sutra probijemo taj trokut na 2.550 i zatvorimo iznad 2.600 kn.

Prilagođavat ewt dnevnim kretanjima?

Geronimo, Euroseas pretežno kontenjeraš?

gringo:

Možda sam malo preradikalno spustio u prethodnom grafu…

ili kako nacrtati da ide dolje, TA je definitivno najveca kurva na forumu

P.S. Također, ako bi se takav slijed nastavio, bez obzira na ewt, i dalje se zatvara padajući klin, a znate što to znači.
Slažem se s Vama da je TA nepouzdana i ne treba se isključivo ravnati prema njoj, ali ako je na pomolu kakva- takva stabilizacija tržišta, tada se može uzeti u obzir, naravno uz neophodnu evaluaciju FA, koju je pohvalno upravo započeo kolega Geronimo. [smiley]

Geronimo, Euroseas pretežno kontenjeraš?

je.

Pessimism Is Your Friend

To mi je blumberg izbacio

SAM PROTIV SVIH

Zanimljivo je da svi redom imaju duplo veci PS

A sada kada ATPL izbaci 1Q imace bitno bolji i PE

SAM PROTIV SVIH

vipy:

gringo: ” Možda sam malo preradikalno spustio u prethodnom grafu… ” ili kako nacrtati da ide dolje, TA je definitivno najveca kurva na forumu

Gringo, a što ćemo s tvojom ewt kada sutra probijemo taj trokut na 2.550 i zatvorimo iznad 2.600 kn.

Prilagođavat ewt dnevnim kretanjima?

Elliotovci bi rekli: “Ha, malo smo fulali završetak korektivnog c vala, sad ide up u 5 koraka”
TA-ovci bi rekli: “Malo ranije probilo klin”
FA-ovci: “Nije ni čudo s ovakvim fundamentima firme, ova dionica zaslužuje razinu iznad 5000.”
Bikovi bi rekli: “Napokon, sad nema više zaustavljanja”
Mede bi rekli: “Bull trap!”
A ja kažem, tko ga šiša, bolje da je otišlo gore nego dolje! [lol]
A što bi vi rekli, kolega?

Bar su mi tako rekli u Dubrovniku da im imovina vrijedi po dionici bez novogradnji 3400kn i bez hotela ,marine,i avijacije.

I bez dobiti za 2008

SAM PROTIV SVIH

Bar su mi tako rekli u Dubrovniku da im imovina vrijedi po dionici bez novogradnji 3400kn i bez hotela ,marine,i avijacije.

vrijedi, zato sto nisu revalizirali vrijednost brodova

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Kolega Vipy imate pokazatelje stranih brodara.A posto vas smatram jednog od strucnijih na ovom forumu zanimame vase misljenje o podcijenjenosti ATPL

SAM PROTIV SVIH

GERONIMO: ” Bar su mi tako rekli u Dubrovniku da im imovina vrijedi po dionici bez novogradnji 3400kn i bez hotela ,marine,i avijacije. ” vrijedi, zato sto nisu revalizirali vrijednost brodova

E sad pitanje, da li revalorizaciju vrijednosti brodova rade strani brodari?

Dobit po dionici za 2008 bi trebala biti oko 700-800 kn

SAM PROTIV SVIH

New Report

Close