Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 23:22
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 21.266 | 434 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
[thumbsup]
Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!
novih 500 na skrivenom na 2500
ipak smo probili tih tvojih 2500
[proud]
I m a g i n a t i o n * a t * w o r k
vlad1111: ” dečkovi, nemam atpl. kako ja vidim, odrađuje se 4. val… slijedi 5. ako fondmaheri ne odluče drugačije.[tongue] oprez. ” što konkretno znači 5 . val? hvala
evo
GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!
I koji tek support na 2460..
hehehe.
Kad mi brodari padaju onda me gradjevina dize, kad me gradjevina razocara onda me brodari dizu i tako ukrug.
OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep
falco:
”
vlad1111: ” dečkovi, nemam atpl. kako ja vidim, odrađuje se 4. val… slijedi 5. ako fondmaheri ne odluče drugačije.[tongue] oprez. ” što konkretno znači 5 . val? hvala
”
evo
To ti je prijatelju već odrađeno A B i C
SAM PROTIV SVIH
I koji tek support na 2460.. hehehe. Kad mi brodari padaju onda me gradjevina dize, kad me gradjevina razocara onda me brodari dizu i tako ukrug.
super, uvijek si na 0[lol]
IDEMO AP AP
Mi smo mali dogurali do ove mrcine na 2480 sada ste vi FONDOVCI na redu.
Imao sam sastanak pa nisam pratio zadnja dva sata trgovanja. Da li se mrcina makla ili je pozderana?
Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"