ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Target za DRYS je bio 120$ prije dokapa, nakon 111$ imajući u vidu da je tada cijena bila na razinama 55 – 65 $ što je gotovo 90 -100% porast, a sasvim sigurno će preći iznad tih vrjednosti, ATPL je tada bila na razini 2.6xx kn. , e sada vidite, zaključite .. tko tu koga …[angry]

Ništa mi neće ovaj dan pokvarit….

opala!

Pozdravljam povratak starih kolega na temi.

SAM PROTIV SVIH

prijatelju, ti skroz podivljao[cool]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

uf,pojedini ljudi su bas dosadni[angry]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

istopiše se ovaj sa preko 500 kom.od maloprije
[smiley]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Vi koji morate prodavati stavite se di morate i nemičite se i nemojte spuštati naloge.

SAM PROTIV SVIH

jozo 20:

GERONIMO prodajes li danas DRYS kad preskoci 1y Target Est: 95.86 ,ili ocekujes daljni rast?

Ne prodajem jer očekujem BDI da podivlja mnogi još nisu ni svjesni što će se dogoditi sa BDI-o

Nadam se da si u pravu, ali iz tvog pisanja vidim da si jako uzbuđen danas, valjda zbog shopinga.. cini mi se da treba ipak malo objektivnije sagledati stvari.. tek kad brodari pocnu jace korigirati cijenu u korelaciji sa BDI-om tek onda nas ceka boom!!

Glory, glory, Man United!!

evo nas jope na 2500

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

drugovi i drugarice, evo i mene natrag! [cool]

15:37

daj Febo I Geronimo odite nesto radit,zbog vaseg navlacenja nikako da dokupim[bye]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

drugovi i drugarice, evo i mene natrag! [cool]

15:37

Geronimovo pisanje izgleda urodilo plodom [thumbsup]

Glory, glory, Man United!!

New Report

Close