ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 09.11.2024. u 16:43
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
334.572
6,828
47,70
49,00
3,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ako danas brodari završe u plusu a trebali bi mislim da se svjetlo počelo ukazivati na kraju tunela.

Nadam se samo da nisu farovi od kakvog kamiona

SAM PROTIV SVIH

Geronimo, iako se slažem s tobom da dionica vrijedi, bilo bi posve bezveze da svoju “vrijednost” dosegne za tjedan dana. Fondovi koji su unutra su si postavili target koji je naravno bitno viši od sadašnje cijene. No, njima nije u interesu da taj target bude ostvaren preksutra. Kaj će onda? Ovak im bolje paše. Polako. Dnevno +1% ili +2% i svima bolje. Osim trejderima naravno.

..mislim da ovdje jednostavno netko ne zeli da cijena ode gore iz njemu poznatih razloga kad je ovako štopa, ovo se vidi iz aviona, nemojte prodavati, ovaj ce morati popustiti!

Ipak , za svaki slučaj nakon prve linije obrane maknuli sve veće naloge do 2.500.
Geronimo for Prime Minister !

Geronimo, iako se slažem s tobom da dionica vrijedi, bilo bi posve bezveze da svoju “vrijednost” dosegne za tjedan dana. Fondovi koji su unutra su si postavili target koji je naravno bitno viši od sadašnje cijene. No, njima nije u interesu da taj target bude ostvaren preksutra. Kaj će onda? Ovak im bolje paše. Polako. Dnevno +1% ili +2% i svima bolje. Osim trejderima naravno.

Ovo teoretski stoji.
Ipak , ne mogu se sjetiti niti jedne svoje dionice koja je tako napredovala ili gubila teren.Uglavnom se sve odvija u skokovima , većim ili manjim.
Tek nakon dužeg vremena sve počinje ličiti na prosjek ili kontinuitet…….

lijepo izgleda danasnji trend kretanja cijene na grafu

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Slažem se.Ali sam počeo pisati jučer navečer samo zato da brodari nepadnu u minus zajedno sa CROBEXOM jer je to očigledno postalno normalno nego da se neke stvari počnu događati kako se događaju i na svjetskim burzama

SAM PROTIV SVIH

HT imat ce vjerojatno dobit u 2008 oko 2,4 miljarde kn,a trenutno vrijedi oko 24 miljarde kn.ATPL trenutno vrijedi oko 3,4 miljarde kn,a imat ce dobit u ovoj godini oko 1,2 miljarde kn.koja ima bolju perspektivu?

Hoću da ljudi sa znanjem počnu zarađivati na našoj burzi.

Dosta je bilo manipulacije i kladionice.

SAM PROTIV SVIH

Osjetio sam potrebu za otvaranjem ove teme…
http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=4238&#lastpost

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

To što je kriza u financijskoj industriji nama koji imamo brodare samo odgovara jer će biti manje sagrađenih brodova u 2009 g.Mislim vidio sam neki tekst od raifazen analitičara pa da ga prokomentiram.

SAM PROTIV SVIH

ovo je target za DRYS:1y Target Est: 95.86
link:http://finance.yahoo.com/q?s=DRYS
vec danas ce ga preci.hoce se netko kladiti?[wink]

BDI divlja: +312(8862)

http://www.dryships.com/index.cfm?get=report

Valjda ćemo i mi ovim povodom omastiti brk[cool]

New Report

Close