ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 16:34
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
22.540
460
47,70
49,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Kupovao sam DRYS

SAM PROTIV SVIH

Evo malo Gatare u pozitivnom tonu http://www.seebiz.eu/hr/burze/brodari-drze-crobex-blizu-nule,13769.html

Kupovao sam DRYS

I sad prodao DRYS i kupio ATPL?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Nisam prodao jer će još rasti.

SAM PROTIV SVIH

Prijatelju što tebe muči

SAM PROTIV SVIH

Pozdrav Špancir za zadnji post[thumbsup][lol]

Odgovor kolegi Valentainu, pa ako nešto počinje kretati snažno i čovjek uoči taj trend i uz to javno prezentira, kud ćeš bolje, tada skoro i nema razlike da li si ušao na 2100 ili 2.500, nemaš gubitka vremena, smanjio si rizik, a i čovjek je u međuvremenu uložio sredstva na U.S. tržište i sad, evo vidiš …

Nisam prodao jer će još rasti.

Kakve veze onda kupovina DRYS s nekupovinom ATPL?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ljepo bi zamolio ovog sa 500 komada da se makne na 2500 ja obećajem da ću ti kupiti 50 kom na 2500 Mali nebojte se ove grdosije i negurajte se ispod njega .

Strasilo. Vidit ces kad dodje blizu. Da je stvarni prodavac stavio bi skriveni nalog.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Ima prijatelju jer kod nas nema selektivnosti jer kada nam tržište pada pada nam sve e vidiš ja pišem da bi se to promijenilo kod nas.

SAM PROTIV SVIH

Ima prijatelju jer kod nas nema selektivnosti jer kada nam tržište pada pada nam sve e vidiš ja pišem da bi se to promijenilo kod nas.

Prvo zanimalo me koliko se iskren te zašto sad kupuješ ako si mogao proći dosta jeftinije.[thumbsup]

Evo malo Gatare u pozitivnom tonu http://www.seebiz.eu/hr/burze/brodari-drze-crobex-blizu-nule,13769.html

Opet okrenuo kaput na BDI. Jucer smo ga ispo….li da je kovertit pa nas pokusava demantirat. U Splitu bi ga zvali makako.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

BDI 8862[thumbsup]

New Report

Close