Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 22.540 | 460 | 47,70 | 49,10 | 0,00% |
Sada ću još 50 kom skinuti sa aska.
Svaka čast!
Stvarno se trudiš, nadam se da će se stvari pokrenuti. A uskoro će 1Q pa će nadam se to krenuti puuno brže…
cijenim izrazito dionicu atpl, mislim da će vrijediti daleko više nego vrijedi sada, ali pitam se da li je ovo sada trenutak za kupnju? čini mi se prema kretanju na trzistu da postoji vrlo velika šansa da ćemo je opet moći dokupiti na 2000-2200 kuna…
šta nije tako?
niti fondovi ne znaju šta bi sa brodarima !!!
možda gore možda dole,malo ćemo čekati pa će narod da nam proda jeftinije a možda nam neko uleti pa nas zaje.. a da opet stisnemo prema dole pa će pucati margin krediti a možda ulete stranci!!
uh koliko možda zavrtjelo mi se u glavi , idem nešto pojesti!!![cool][cool][cool]
A pričaju o Market mekerima.Sat vremena im nema trgovine na jednoj od najlikvidnijih dionica na burzi.
Imaš mail od mene.. Pozdrav
A pričaju o Market mekerima.Sat vremena im nema trgovine na jednoj od najlikvidnijih dionica na burzi.
ma market makeri.. to je za nas jos uvijek SF prica.. nekima jos uvijek vise pase ovaj Divlji Zapad![angry]
cijenim izrazito dionicu atpl, mislim da će vrijediti daleko više nego vrijedi sada, ali pitam se da li je ovo sada trenutak za kupnju? čini mi se prema kretanju na trzistu da postoji vrlo velika šansa da ćemo je opet moći dokupiti na 2000-2200 kuna…
šta nije tako?
Znači tržišna kapitalizacija bi bila 2,6 milijardi na cijeni od 2000 kn.A dobit za 2008 i 2009 bi bila 2 milijarde
Samo budala može danas prodavati na cijeni od 2000 kn ili neznalica.
Trenutna realna vrijednost ATPL je 3200 kn po dionici, bez ovogodisnjih i buducih novogradnji. Pored toga tržiste je izvrsno i ocekuje se orgomna dobit…
Ljepo bi zamolio ovog sa 500 komada da se makne na 2500 ja obećajem da ću ti kupiti 50 kom na 2500
Mali nebojte se ove grdosije i negurajte se ispod njega .
Ljepo bi zamolio ovog sa 500 komada da se makne na 2500 ja obećajem da ću ti kupiti 50 kom na 2500
Mali nebojte se ove grdosije i negurajte se ispod njega .
Zato on i je tu.
Ljepo bi zamolio ovog sa 500 komada da se makne na 2500 ja obećajem da ću ti kupiti 50 kom na 2500 Mali nebojte se ove grdosije i negurajte se ispod njega .
Zašto nisi kupovao po 2000-2100-2200 kuna?