Preporučam da ovaj što je stavio 557 kom na prodaju digne ih na 2500 i tu ću mu poderati 50 kom obećajem.Ali samo ako ih digne na 2500
Bravo Maheru. Jutros si digao brodare. Svaka čast. E da je još takvih kao ti došli bi mi brzo na realnu vrijednost.[thumbsup]
NPR ovih dana su fondovi potrošil ko zna koliko novaca da bi dizali razno razne gluposti.Dragi dečki sada imate jedinstvenu priliku da selektivno odaberete dionice koje su odlične i koje imaju svjetlu budućnost te na taj način napravite selektivan rast.Imate priliku da postavite nova pravila igre na našoj burzi.
Pitanje je dali to želite i dali imate dovoljno znanja da to napravite?
NPR ovih dana su fondovi potrošil ko zna koliko novaca da bi dizali razno razne gluposti.Dragi dečki sada imate jedinstvenu priliku da selektivno odaberete dionice koje su odlične i koje imaju svjetlu budućnost te na taj način napravite selektivan rast.Imate priliku da postavite nova pravila igre na našoj burzi.
Ili novaca
Evo ovako mozete me pod kobilicu i mozda sumpor curi iz moje glave????? Stvarno mi nije jasno kakva je ovo razina razgovora, pa nismo u osnovnoj školi?! Informacija je iz prve ruke… Prijatelj mi je imao poginuti na jednom od brodova ATPL radjenog u Kini i starog desetak godina(znaci brod u najboljim godinama) Brod je raspad sistema, ljudi od posla ne stignu ni spavati, on se kao 3. makine iskrcao, a 20 dana nakon njega su se iskrcali i 1. i glavni u makini. Mislim u Panami. Nemam dionice Atlanske….. samo vam govorim sto se dogodilo i to je sve. Ako zelite doznat cu vam tocne datume kada se sve dogodilo i ime broda, ali vasa razina razgovora dragi kolege je potpuno neprimjerena.
Ajde molim te doznaj i reci ime prijatelja pa da vidimo i provjerimo kakav je on bio i koliko je stručan.
BTW nema šanse da se ch.eng i 2nd eng iskrcaju u Panami jer brod bez njih ne može proći Kanal niti isploviti dalje.
Inače ti ja nisam neki maher ali mi je uspjelo prodati na 2430 ujutro i kupiti na 2301 za sat vremena x 50 komada pa računaj a tih 50 komada mi je danas naraslo još za cca 70 kn pa sam uspio prodati na 2450. Prilika čini lopova[cool]
jesi to danas napravio?
Evo ovako mozete me pod kobilicu i mozda sumpor curi iz moje glave????? Stvarno mi nije jasno kakva je ovo razina razgovora, pa nismo u osnovnoj školi?! Informacija je iz prve ruke… Prijatelj mi je imao poginuti na jednom od brodova ATPL radjenog u Kini i starog desetak godina(znaci brod u najboljim godinama) Brod je raspad sistema, ljudi od posla ne stignu ni spavati, on se kao 3. makine iskrcao, a 20 dana nakon njega su se iskrcali i 1. i glavni u makini. Mislim u Panami. Nemam dionice Atlanske….. samo vam govorim sto se dogodilo i to je sve. Ako zelite doznat cu vam tocne datume kada se sve dogodilo i ime broda, ali vasa razina razgovora dragi kolege je potpuno neprimjerena.
nisam iz brodarstva pa mi k’o laiku objasni da li je brodogradnja ista danas i prije 10g u Kini?
GERONIMO:
”
”
Ili novaca
Neka ostalo smeće ne kupuju nego samo prave dionice a za to se ima novca.
Simone: ” Inače ti ja nisam neki maher ali mi je uspjelo prodati na 2430 ujutro i kupiti na 2301 za sat vremena x 50 komada pa računaj a tih 50 komada mi je danas naraslo još za cca 70 kn pa sam uspio prodati na 2450. Prilika čini lopova[cool] ” jesi to danas napravio?
boldano jučer
prodano danas. Ali dragi moj vipy gubio sam ja i po 20k u jednom danu ali su svi gubili pa nije bilo zanimljivo. Ovo jučer i danas mi je prva ozbiljnija zarada kad svi gube pa sam sav happy…počeo sam učiti[lol]
Nitko se ne pita zašto se masovno otkazuju novogradnje.??Za dvije do tri godine bit će brodova kao pljeve.Cijene brodskog prijevoza će se prepoloviti,brodovi će raditi s gubitkom a mnogi će samo plutati.Isto se naprimjer upravo događa s kamionskim prijevozom.Kad se k tome pribroji povečanje cijene nafte postaje jasno zašto se otkazuju novi brodovi.Zar bi netko otkazao makar jedan novi brod da se od trenutka naruđbe do sad nisu stvari u perspektivi pogoršale.?
Poglavica druka da proda svojih 100 kom što skuplije.[rolleyes]
Izgleda da mi ZTM ne radi .Nema transakcije od 11:18:33.
Šta se čeka?[lol]