ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 20:32
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Što npr ako vozarine dođu opet na 11000 a moglebi kakvi su FFA.To znači da bi za ATPL ova godina trebala biti još bolja od prošle jer znamo da joj uskoro stižu dva nova broda.Znači dobit bi trebala se vrtiti oko 1 milijarde a možda i više.Kada sam pisao da će imati milijardu dobiti za 2008 u 10 mjesecu prošle godine mnogi su se sprdali.Sada pišem da bi mogla biti i puno veća od milijarde jer vozarine rastu ali kakve to ima veze jer sutra ATPL pada na našoj burzi.Znam da fond menageri čitaju ovaj forum(imam info)pa im poručujem prestanite kupovati nebuloze počnite kupovati po fundamentima . Za mene FOND MENAGER koji prodaje danas ATPL je kompletni idiot ili možda i nije jer zna da se može zajebavati na ovoj našoj burzi kako hoće,pa ispadamo svi mi idioti jer smo tu i mislimo da smo investitori a u stvari smo najobičnije topovsko meso.

točno, mislim da se svi to pitamo.

što mislite da li bi se moglo dogoditi da zarada ATPL po dionici dodje na 1000kn a trži se još uvijek negdje po 3000 ili 3500?

Sve ja to znam prijatelju Vipy i znam da zbog ovakvog stanja sa vozarinama koje se zagrijava sve više i više mozda dobit bude i debelo preko 1 milijarde ali svejedno će ATPL sutra u minus jer su bogovi tako odlučili.

I kako će to meni pomoć.

hebiga, da znam ne bi trkelj’o po forumu,

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Inače nemam trenutno dionice ATPL imam DRYS ali mislim da pišem argumentirano za ATPL da bi trebala rasti.

SAM PROTIV SVIH

Evo upravo sam htio komentirati činjenicu DRYS 83$ +11,23%, a kolega Geronimo je već ustvrdio, a vidim i sakai.

Nemam što nadodati.

Vidjet ćemo sutra, jer ako je DRYS povukao 11,23%, onda bi ATPL trebala barem 20%, naravno s obzirom na trenutnu poziciju.

Gdje će biti sutra vrli nam analitičari-novinari, kada su rušili ATPL sa pozicije 2.6xx kn. na 2.000 u prvom valu.

Baš me žarko zanima što, tko i kako će sutra odreagirati.

Bitno je da se napucavaju neke dionice koje nemaju ni d od dobiti.

SAM PROTIV SVIH

Za mene FOND MENAGER koji prodaje danas ATPL je kompletni idiot ili možda i nije jer zna da se može zajebavati na ovoj našoj burzi kako hoće,pa ispadamo svi mi idioti jer smo tu i mislimo da smo investitori a u stvari smo najobičnije topovsko meso.

Sila boga ne moli. Kad zagusti prodaj sta mozes a mozes ono sta je likvidno. Mozda ono o oporezivanju kapitalne dobiti i nije bila losa ideja. Ubij tradera a Fond Manager neka plati kad izlazi pa ce dobro promislit hoce li i kada izaci.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Nije samo Atpl podcijenjen nego i JDPL i još neke koje imam ali ih sada neću navoditi.Nemam ni JDPL.

Još jedna poruka svim fond menagerima koji prodaju ove dionice a napucavaju gluposti,Ljudi u koju ste vi školu išli.

SAM PROTIV SVIH

GERONIMO:

Za mene FOND MENAGER koji prodaje danas ATPL je kompletni idiot ili možda i nije jer zna da se može zajebavati na ovoj našoj burzi kako hoće,pa ispadamo svi mi idioti jer smo tu i mislimo da smo investitori a u stvari smo najobičnije topovsko meso.

Sila boga ne moli. Kad zagusti prodaj sta mozes a mozes ono sta je likvidno. Mozda ono o oporezivanju kapitalne dobiti i nije bila losa ideja. Ubij tradera a Fond Manager neka plati kad izlazi pa ce dobro promislit hoce li i kada izaci.

fond ne bi placao nikakav porez

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Podržavam kolegu Geronima u potpunosti, u svakoj riječi.

Čovjek makar zna koliki mu je target na DRYS-u, a možda ga i preraste, a što mi znamo!?

fond ne bi placao nikakav porez

Zar je problem nasoj ugrozenoj vrsti u saboru (digli im kavu na 2 kune) izglasat zakon da i fondovi placaju [wink]

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Pogledajte što naši vrli fond menadžeri kupuju. Aureus equity jedan od takozvanih najboljih fondova po prinosu ima u sebi firme poput industrogradnje za koju se ne sječam kad je u pozitivi poslovala. Glavno da su oni među prvih 10 dioničara. Baš me zanima da idu rasprodavati onaj svoj čarobni portfelj da li bi dobili i četvrtinu vrijednosti fonda

GERONIMO:

I kupi junk npr Magmu.

SAM PROTIV SVIH

New Report

Close