Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Zato mi i ide ova naša burza na živce kod nas vlada samo euforija i panika.Fundamenti što je to?
Danas Nasdaq u minusu 1.3% ali Brodari u velikim plusevima.
kad bi se radilo samo o fond menadžerima onda bi se moglo bar pouzdati da će dionica tendirati prema svojoj vrijednosti, jer oni bar ne mogu ne znati koliko vrijedi.
ali mislim da je problem u trejderima o kojima piše sakai i možda još više u onima koji ne znaju baš ništa nego samo dođu na šalter i prodaju sve što imaju u svojim OIF udjelima, a što i ne znaju što je. a u tim udjelima je prokleto puno naše miljenice. i fond menadžeri su onda samo njihovi izvršitelji, makar im se i srce cijepalo što moraju prodati atlantsku po cijeni koja će za koji kvartal značiti P/E oko 2.
tako da je kretanje cijene trenutno neka rezultanta svega toga.
geronimo,
kakva je perspektiva brodara u ovoj i slijedećoj godini
znamo ti, Sakai, Topalov, Techman, ja i ostali koji prate brodare
samo što nam to znači pri ovom iskrcavanju fondova koje traje li traje.
Kad bi mogli doć do podatka kolko im je još municije preostalo, lakše bi nam
bilo u životu
[sealed]
ajde georgija ne lupaj floskule, kakvo cepanje srdašca, kakvi bakrači
[tongue]
kamenac je pošten čovjek, moliću lijepo, dao je riječ da neće pisat ak Krobeks padne ispod 3600 bodova i za sada drži riječ
kamenac je pošten čovjek, moliću lijepo, dao je riječ da neće pisat ak Krobeks padne ispod 3600 bodova i za sada drži riječ
a druze febo, sto rec no priznat da ste me utisali retoricki jasno, glasno i – posteno
[thumbsup]
ajde georgija ne lupaj floskule, kakvo cepanje srdašca, kakvi bakrači [tongue]
hiperbola, stari.
eh šta su svi opet mračni, kao da smo u nekom balonu i drhtimo kada će puknuti, a ne u čvrstim bulkerima.
te drukere više nitko ne može shvatiti ozbiljno jer na cijelom forumu osim možda 2 konstantna medvjeda i 2 prava bika svi su drugi ionako već mijenjali pozicije preko noći po nekoliko puta.
to što rade jest neukusno, ali mislim da ima sve manje naivaca na koje bi mogli utjecati.
Zato mi i ide ova naša burza na živce kod nas vlada samo euforija i panika.Fundamenti što je to? Danas Nasdaq u minusu 1.3% ali Brodari u velikim plusevima.
Pratim vec neko vrijeme brodare na NASDAQ-u i zamjetio sam da je to dosta cesta pojava?
Pustite trejdere u Americi ih ima više ali ako se nešto fundamentalno mijenja a mijenja se zašto se napucavaju stvari koje nemaju veze sa fundamentima.I za kraj Gorgija nije trejder ujutro stavio na prodaju cca 1000 kom.
Drys 83$ +11%
Atpl 2382 -3.73%