ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 10:50
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
3.479
71
49,00
49,20
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Za ljude koji se bave trgovinom na dnevnoj bazi ovo je dan iz snova!

Pogrešno, ovo je mjesec iz snova[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Imam blagi osjećaj da bumo za par dana opet gledali 2000. [rolleyes]

Da se odmorimo od ovog svakodnevnog burzovnog grča , evo malo brojki i slova za GENCO.Ima i lipih stvari o trendovima na tržištu , dinamici novogradnji , a bogami i o brodovima i njihovim charterima.

Da ali moraš biti mudriji i jači od onih koji iniciraju ovakve stvari, što je teško za vjerovat. Oni imaju brdo keša a ti ????

Ćorava koka ubode zrno pa sam ubo i ja…zaradio plaću u 2 transakcije pa da se pohvalim[thumbsup]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

blago nama sa ovakvim investitorima

Ne moraš imati brdo keša, samo na vrijeme shvatiti šta se događa i brzo dijelovati. Ne moraš biti jak da sam gradiš brane i usmjeravaš rijeku kapitala već samo dovoljno iskusan i lukav da uskočiš u rijeku kad teče kako tebi odgovara i izađeš kad ti trend prestane ići na rurku. Kapital ti je potreban tek toliki da ti nije svako kupanje na život i smrt nego da možeš bezbolno prebroditi poneko pogrešno uskakanje[thumbsup]

Čime smo zasluzili ovaj današnji pad ?[angry]

Ćorava koka ubode zrno pa sam ubo i ja…zaradio plaću u 2 transakcije pa da se pohvalim[thumbsup]

Čestitke!

Čime smo zasluzili ovaj današnji pad ?[angry]

Rastom od 30-40% dobrog dijela dionica (građevinari, brodari i ini…) zadnji 5 dana. Bez straha bar za sada je to samo uobičajena korekcija poslije (pre)velikog skakanja u kratko vrijeme. Vrijeme će pokazati dali je nešto ozbiljnije po srijedi…
Držite mi palčeve da sam u pravu[wink]

Koliki je BDI?

New Report

Close