Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 3.479 | 71 | 49,00 | 49,20 | 0,00% |
Za ljude koji se bave trgovinom na dnevnoj bazi ovo je dan iz snova!
Pogrešno, ovo je mjesec iz snova[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Da se odmorimo od ovog svakodnevnog burzovnog grča , evo malo brojki i slova za GENCO.Ima i lipih stvari o trendovima na tržištu , dinamici novogradnji , a bogami i o brodovima i njihovim charterima.
Za ljude koji se bave trgovinom na dnevnoj bazi ovo je dan iz snova!
Da ali moraš biti mudriji i jači od onih koji iniciraju ovakve stvari, što je teško za vjerovat. Oni imaju brdo keša a ti ????
Ćorava koka ubode zrno pa sam ubo i ja…zaradio plaću u 2 transakcije pa da se pohvalim[thumbsup]
Ne moraš imati brdo keša, samo na vrijeme shvatiti šta se događa i brzo dijelovati. Ne moraš biti jak da sam gradiš brane i usmjeravaš rijeku kapitala već samo dovoljno iskusan i lukav da uskočiš u rijeku kad teče kako tebi odgovara i izađeš kad ti trend prestane ići na rurku. Kapital ti je potreban tek toliki da ti nije svako kupanje na život i smrt nego da možeš bezbolno prebroditi poneko pogrešno uskakanje[thumbsup]
Ćorava koka ubode zrno pa sam ubo i ja…zaradio plaću u 2 transakcije pa da se pohvalim[thumbsup]
Čestitke!
Čime smo zasluzili ovaj današnji pad ?[angry]
Rastom od 30-40% dobrog dijela dionica (građevinari, brodari i ini…) zadnji 5 dana. Bez straha bar za sada je to samo uobičajena korekcija poslije (pre)velikog skakanja u kratko vrijeme. Vrijeme će pokazati dali je nešto ozbiljnije po srijedi…
Držite mi palčeve da sam u pravu[wink]
Koliki je BDI?