Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 22.540 | 460 | 47,70 | 49,10 | 0,00% |
@ jozo 20,
firma i po fer tržišnoj neto cijeni svoje imovine po dionici vrijedi bar 50-ak % više
febo: ” Castro: ” Nekome ne odgovara da cijena ode gore odma, mora se posteno natovariti prije toga. ” prije bi rekao da se taj namjerava istovariti… a to radi još od prošle godine..i to od cijene 3700 pa do danas mogao je pričekati bar do 2700.. ” da ali tko toliko prodaje… to bi vec moralo bit vidljivo u top10
U top 10 nema znacajnih promjena osim sto je HPB prodao 2865kom. u periodu od 02.04.do danas!
Do 2500 kn dijeli nas cca 900 komada na prodaji, mislim da će 2500 bar za danas ostati sanak pusti, tja šta je – tu je, samo da ne krenemo u rikverc prejako. Do korekcije poslije ovakvih skokova mora doći samo da nas ne zakači prejako, ova prodaja danas nikako ne djeluje optimistički ali dug je dan…[rolleyes]
dakle di smo ono stali? tko je ono izjavio jučer da se nitko ne iskrcava?
dakle di smo ono stali? tko je ono izjavio jučer da se nitko ne iskrcava?
Ja priznajem, ali ti si spomenuo ATPL, a vidljivo je da cijelo tržište pada.[smiley]
febo: ” dakle di smo ono stali? tko je ono izjavio jučer da se nitko ne iskrcava? ” Ja priznajem, ali ti si spomenuo ATPL, a vidljivo je da cijelo tržište pada.[smiley]
i to sam jučer spomenuo pa su mi se smijali na komentarima trgovanja
previše je onih koji žele van i dokle god se to ne raščisti bit će volatilnosti
ono što mene u ovom trenutku brine jest do da su “skratili” bid za cca 1000 komada a prodaja je porasla u odnosu na jučer, bit će opet veliki zaron ak se pod hitno ne pojača kupnja
Trenutno se po ponudi i potražnji čini kao da je najgore (već) prošlo[huh] Riječi mi se pozlatile…
Samo bila bi to nekako sumnjivo bezbolna korekcijica, hmmm…
Ili možda sasvim normalna samo smo nedavnim događajima naviknuti na jače udare
[undecid]
ništa strašno, korekcija kao što je bila i jučer i u četvrtak, samo što je počela odmah i bila malo dublja.
Sa ovakvom ekipom dioničara oni koji imaju pare mogu radit što hoće. Stavi nalog od 1000 kom na prodaju koji kasnije naravno povuče. Dajte ljudi saberite se i konačno si postavite targete i ne odstupajte od njih. U ovakvim uvjetima od trejdanja nema ništa. [bye][pray][angry]