ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 04:27
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
22.540
460
47,70
49,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nekome ne odgovara da cijena ode gore odma, mora se posteno natovariti prije toga.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Nekome ne odgovara da cijena ode gore odma, mora se posteno natovariti prije toga.

prije bi rekao da se taj namjerava istovariti…
a to radi još od prošle godine..i to od cijene 3700 pa do danas
mogao je pričekati bar do 2700..

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Pametan čovjek, zna što kupuje. Inače, preferiram mjeru i sklad, pa sam zadovoljan sa visokim prometom i stabilnom uzlaznom putanjom. Vjerujem da će i rezultati 1Q dati određenu potporu takvom trendu.[thumbsup]

Castro: ” Nekome ne odgovara da cijena ode gore odma, mora se posteno natovariti prije toga. ” prije bi rekao da se taj namjerava istovariti… a to radi još od prošle godine..i to od cijene 3700 pa do danas mogao je pričekati bar do 2700..

Moguce, ali u tom slucaju se istovara sa velikom dozom neznanja. To se na radi bas tako.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

febo: ” Castro: ” Nekome ne odgovara da cijena ode gore odma, mora se posteno natovariti prije toga. ” prije bi rekao da se taj namjerava istovariti… a to radi još od prošle godine..i to od cijene 3700 pa do danas mogao je pričekati bar do 2700.. ” Moguce, ali u tom slucaju se istovara sa velikom dozom neznanja. To se na radi bas tako.

kakvo neznanje?
pa ulazio je prije 2-3 godine..
pogledaj si na ZSE-povijesni podaci kolika kje tada bila cijena ATPL..
i ti bi kapitalizirao da imaš zaradu od cca 2000 %

FYI…
iskrcavaju se OIF-ovi i to više njih

dragi prijatelju febo…danas je velika većina transakcija otišla po asku…znači da netko to i kupuje…ako se otvoreni istovaraju tko onda kupuje?!?

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

FYI… iskrcavaju se OIF-ovi i to više njih

nisam siguran prema monitoru, čak bi rekao obratno, kupuju, iako ne znam zašto, ali kupuju

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ma poštovani kolege..vjerujte da nitko sretniji od mene ako ATPL raste…
samo govorim da nema ovih (a više ih je) koji se već mjesecima iz nje iskrcavaju, odavno bi
nama trojka kolo vodila…
inače nisam iskrcao ove koje sam poslijednje kupio prošli tjedan….niti imam namjeru
[tongue]

točno…
jako je dobro da netko i skuplja veće količine i to po asku…
čekamo objavu 1Q i Poziv na skupštinu a tada mislim da će se situacija
počet raspetljavat i to u povoljnom smijeru…
[smiley]

Castro:

prije bi rekao da se taj namjerava istovariti…
a to radi još od prošle godine..i to od cijene 3700 pa do danas
mogao je pričekati bar do 2700..

da ali tko toliko prodaje… to bi vec moralo bit vidljivo u top10

Glory, glory, Man United!!

da ali tko toliko prodaje… to bi vec moralo bit vidljivo u top10

trejderi

Cookie Monster

New Report

Close