Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 22.540 | 460 | 47,70 | 49,10 | 0,00% |
ajmo u napad na 2400 za 3600 Crobexa… [thumbsup] prozor mora pasti!!! [tongue]
Pomalo, step by step, trend i permanentno dobra likvidnost su indikativni, sve će to doći na svoje mjesto, idemo dalje ka zadanom cilju bez straha, panike i pohlepe.[thumbsup]
Indeksi rasturaju – BDI prešao 8.000 , i panamaxi i manji brodovi podjednako lijepo napreduju.
U Americi brodari u premarketu luduju.
Ukratko – sve prema planu.
Svi smo danas donekle iskusniji..ne ocekujem brz rast atpl.30xx kn do kraja 5 mjeseca,je po meni pristojno,i ocekivano..
Po meni pre optimisticno iako bi to sa zadovoljstvom pozdravio (pun ko sipak). Pad je trajao mjesecima pa mi je nerealno ocekivati oporavak u tako kratkom vremenu.
dakladd: ” Svi smo danas donekle iskusniji..ne ocekujem brz rast atpl.30xx kn do kraja 5 mjeseca,je po meni pristojno,i ocekivano.. ” Po meni pre optimisticno iako bi to sa zadovoljstvom pozdravio (pun ko sipak). Pad je trajao mjesecima pa mi je nerealno ocekivati oporavak u tako kratkom vremenu.
i meni po logici stvari, ali po iskustvu na ZSE i ne odveć nerealno..
Po meni pre optimisticno iako bi to sa zadovoljstvom pozdravio (pun ko sipak). Pad je trajao mjesecima pa mi je nerealno ocekivati oporavak u tako kratkom vremenu.
Mozda i nije tako nerealno. Tko se us… je vec prodao tako da nam ostaje ekipa koja je pokupila na 2000-2500 i koja je zadovoljna sa svojih 20% i to je to. Mislim da bismo mogli kroz mjesec dva tri gledati 30xx.
Imali smo prilike vidjeti usporedbu građevinara i ATPL, da se ATPL trži po tim vrijednostima gdje bi joj bio kraj, zato zadovoljiti se nekim “beznačajnim” porastom vrijednosti je uistnu donekle tragikomično, te osobno ne bih bio u ATPL-u da je njena tržna vrijednost 3xxx.
S toga mislim da je teret njene vrijednosti na svima nama, da ukazujemo na nelogične neproporcionalnosti u vrednovanju pojedinih sektora ili po “građevinskom” ključu zauzeti stav i u ATPL.
što je ovo, cijelu subotu i nedjelju nijedan post!?
reklo bi se da je svima u ovoj dionici sve jasno. [thumbsup]
Mislim da slijedi lagano uračunavanje 1q izvještaja u cijenu tako da lagano rastemo do objave..a i sunčan je dan…psihologija burze je ipak dosad pokazala da rijetko padamo kad je sunce[wink]
Moglo bi danas potegnut vlo lijepo, toliko da budemo svi ugodno iznenađeni, na vidjet ćemo, pozdrav.[wink]
što je ovo, cijelu subotu i nedjelju nijedan post!? reklo bi se da je svima u ovoj dionici sve jasno. [thumbsup]
budemo vidjeli …., kome jasno a kome kasno!