Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 334.572 | 6,828 | 47,70 | 49,00 | 3,38% |
na žalost obistinila se moja prognoza od jučer, a to je bilo da ćemo doći tik do blokade a onda će početi iskrcavanje, također sam upozorio na oprez..no očito me moderator nije ozbiljno shvatio pa je pobrisao sve moje postove jučer…
[sealed]
Mislio sam da nasa Atlantska nece krenuti stopama ostalih dionica koje su danas na brzinu otisle u +blokadu pa se sunovratile. Ocito sam bio u krivu, tko se to istresa po nalozima na kupnji? [cry]
Mr.Wiseguy & co., uglavnom oni što su kupovali po 2000 i žele brz obrtaj. Takvi će nas dosta usporiti na putu ka željenom cilju od over 3500. [embarass]
Pa, imaju najveći volumen do sada, što ima treba poklapanje kupnje, to mi nije uopće jasno, odradili su najbolji volumen od svih, pa nek se postave visoko, ili barem da smo u blokadi dok traje rollercoster.
Stvarno, ovi na prodaji bez baš puno pameti, koji su podlegli euforiji, skulirajte se, heeej, gdje Vam je kraj.
survivor:
”
Mislio sam da nasa Atlantska nece krenuti stopama ostalih dionica koje su danas na brzinu otisle u +blokadu pa se sunovratile. Ocito sam bio u krivu, tko se to istresa po nalozima na kupnji? [cry]
”
Mr.Wiseguy & co., uglavnom oni što su kupovali po 2000 i žele brz obrtaj. Takvi će nas dosta usporiti na putu ka željenom cilju od over 3500. [embarass]
ne znam koliko si dugo u atpl-u.koliki je ff,i kakva stopanja i iskrcavanja znaju biti na ovoj dionici?
ali ovakvi kao ja niti mozemo usporiti rast niti nam je to u interesu
jel se vec danas vracam u nju samo je pitanje po 2200 ili nize
U njoj sam dovoljno dugo, ulazio sam od min 1950 do max 3050, naravno preko 50 % zadnjih tjedana, ali ne razumijem zasto ne iskoristiti ovakav zalet od: fantasticnog god. izvjestaja, najave odlicnog prvog kvartala, isporuka brodova, novih narudzbi, pocetak pozitivnog ozracja na zse… Razumijem i da se svi zelimo jos malo ukrcati, ali zasto se iskrcavaju “ini” po bilo kakvoj cijeni koja se pojavi?
gardist: ” survivor: ” Mislio sam da nasa Atlantska nece krenuti stopama ostalih dionica koje su danas na brzinu otisle u +blokadu pa se sunovratile. Ocito sam bio u krivu, tko se to istresa po nalozima na kupnji? [cry] ” Mr.Wiseguy & co., uglavnom oni što su kupovali po 2000 i žele brz obrtaj. Takvi će nas dosta usporiti na putu ka željenom cilju od over 3500. [embarass] ” ne znam koliko si dugo u atpl-u.koliki je ff,i kakva stopanja i iskrcavanja znaju biti na ovoj dionici? ali ovakvi kao ja niti mozemo usporiti rast niti nam je to u interesu jel se vec danas vracam u nju samo je pitanje po 2200 ili nize
Što sam vam rekao, daytraderi i momentum gdje su fundamentalni pokazatelji marginalni. No, nema tog vjetra što može pomoći onome što ne zna kamo jedri.[undecid]
Zaista neshvatljivo kako ovdje neki reagiraju. Zamolba moderatoru, ako će se nekima brisati postovi preporučujem da se to radi svima ovima koji samo rade copy-paste k/p cijena i slično i time tjeraju druge u ludilo, bez suvislog pratećeg komentara, a i ovima što luduju kada se mijenja cijena, kao da su na utakmici!
Dakle za sve koji ne znaju, ime ovog portala je Poslovni dnevnik, a ne “Jel to sad pada, ili šta?”, pa prilagodite tome svoje izjave.
I moj savjet je da malo ipak pročitate što ovdje pišu oni koji ovaj portal i ovu dionicu prate dulje vrijeme. To što se sada zbiva su neki (febo, sakai, kerefek) lijepo opisali jučer i prekjučer pa se malo vratite unazad koju stranicu. Ja sam osobno pretpostavio da
@ ali-baba
USS Iowa (BB-61) “The Big Stick”
17 April 2008
Baltic Dry Index (BDI) +71 8038
Spot Rates BCI
(Cape index) BPI
(Panamax index) BSI
(Supramax index)
INDEX 11337
+39
8414
+126
4797
+48
SPOT 4 TCE AVG (USD) 131614
+933
67741
+1025
50161
+503
YESTERDAY (USD) 130681
66716
49658
YEAR AGO (USD) 95768
43049 38538
BDI +71[thumbsup]
super, sad ćemo u blokadu [cool]
ovo čekanje na rast, sad znamo kako su se nekad klinci osjećali čekajući prvu bračnu noć [rolleyes]
tko je sve bio u dokupu? moj prosjek ulaza ovaj tjedan 2110, mislim da sam mogao bolje.
causio: ” BDI +71[thumbsup] ” super, sad ćemo u blokadu [cool] ovo čekanje na rast, sad znamo kako su se nekad klinci osjećali čekajući prvu bračnu noć [rolleyes] tko je sve bio u dokupu? moj prosjek ulaza ovaj tjedan 2110, mislim da sam mogao bolje.
Nemoj biti neskroman. Imao si super ulaz, ako te posluži stpljenje dobro ćeš profitirati krajem godine (100%), čemu će pridonjeti i “ulaz” u građevinske podhvate (nova zgrada za najam u Dbk). Closing price ok, vjerujem u novu blokadu ujutro, a raduje činjenica da su ovi što su izlazili iz HT preferirali ATPL i IGH, mudro.
Obratite pažnju na Navios Maritime na NYSE, vrlo su intresantni. [thumbsup]
Zaista neshvatljivo kako ovdje neki reagiraju. Zamolba moderatoru, ako će se nekima brisati postovi preporučujem da se to radi svima ovima koji samo rade copy-paste k/p cijena i slično i time tjeraju druge u ludilo, bez suvislog pratećeg komentara, a i ovima što luduju kada se mijenja cijena, kao da su na utakmici! ”
Ma ja mislim da si ti novak ovdje. To se dogadja od kada su brodari poceli znacajnije rasti. Ukrcalo se na forum svega i svacega. Zatim smo imali malo zatisje za vrijeme slobodnog pada i sad kad se dionica dize eto ih opet. Ja to njihovo djelovanje nazvao zagadjivanjem prostora weba.