Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 17.542 | 358 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
DRYSHIPS INC.(NasdaqGS: DRYS)
Last Trade: 66.12
Trade Time: 11:52AM ET
Change: 0.71 +(1.09%
Brodari vani rastu kod nas potop….[cry]
DRYSHIPS INC.(NasdaqGS: DRYS)
Last Trade: 66.12
Trade Time: 11:52AM ET
Change: 0.71 +(1.09%
Brodari vani rastu kod nas potop….[cry]
No sad ces konacno shvatiti da mi veze nemamo s brodarima vani a ni s BDIjem vec sa sasvim drugim stvarima.
tako je to..ja sam prognozirao,i jos uvijek vjerujem u rast atpl,na tjednoj razini..sto da radim,vjecni optimist..
Nitko ne izlazi sada,da bi se vratio,izlaze jer realiziraju gubitke-ne vracaju se,ili raliziraju dobitke-i idu na druga trzista,druge opcije…vratit ce se tek nakon nekog vremena..U svakom slucaju,trziste ce se do kraja godine oporaviti..ljudi su lakse odlucuju na prodaju nego na kupnju,kada trziste pada ,no vidi vraga,lakse se odlucuju na kupnju nego na prodaju kada raste,to je,konstanta koja je ugradjena u vecinu jedinki,to je psiholoski efekt koji prije ili kasnije,mora burzu popustiti gore,dakako uz novcane injekcije..i DOBRE VIJESTI,iz nase male domovine i iz svijeta..od recesije NISTA,ljudi,nemojmo biti naivni..
tako je to..ja sam prognozirao,i jos uvijek vjerujem u rast atpl,na tjednoj razini..sto da radim,vjecni optimist..
Nitko ne izlazi sada,da bi se vratio,izlaze jer realiziraju gubitke-ne vracaju se,ili raliziraju dobitke-i idu na druga trzista,druge opcije…vratit ce se tek nakon nekog vremena..U svakom slucaju,trziste ce se do kraja godine oporaviti..ljudi su lakse odlucuju na prodaju nego na kupnju,kada trziste pada ,no vidi vraga,lakse se odlucuju na kupnju nego na prodaju kada raste,to je,konstanta koja je ugradjena u vecinu jedinki,to je psiholoski efekt koji prije ili kasnije,mora burzu popustiti gore,dakako uz novcane injekcije..i DOBRE VIJESTI,iz nase male domovine i iz svijeta..od recesije NISTA,ljudi,nemojmo biti naivni..
Nema ovo veze s recesijom vec s navalom branitelja na saltere pa fondovi prodaju ono sto se prodati moze a to su najlikvidnije dionice. U prilog tome vidi HT – pada a trebao bi barem do srijede zakljucno rasti. To ti sve govori
No sad ces konacno shvatiti da mi veze nemamo s brodarima vani a ni s BDIjem vec sa sasvim drugim stvarima.
Kolega nemojte podcjenjivati utjecaj BDI-a i brodara vani na naše brodare. U slučaju da vanjski brodari skoče npr. Drys iznad 100$, vjerujte niti ATPL se više neće moći držati na ovim razinama ma kolika branitelji prodavali svoje udjele. Dnevne i tjedne oscilacije svakako da slabo utječu ali jedan duži period vanjskih brodara na visokim razinama će podići i naše brodare. Ljude sigurno veseli da im je sektor u uzlaznoj fazi pa imaju potrebu to podijeliti i nemojte se tako superiorno postavljati u odnosu na njih!
Alien:
”
”
Kolega nemojte podcjenjivati utjecaj BDI-a i brodara vani na naše brodare. U slučaju da vanjski brodari skoče npr. Drys iznad 100$, vjerujte niti ATPL se više neće moći držati na ovim razinama ma kolika branitelji prodavali svoje udjele. Dnevne i tjedne oscilacije svakako da slabo utječu ali jedan duži period vanjskih brodara na visokim razinama će podići i naše brodare. Ljude sigurno veseli da im je sektor u uzlaznoj fazi pa imaju potrebu to podijeliti i nemojte se tako superiorno postavljati u odnosu na njih!
Nema superiornog postavljanja niti mi je to cilj. Samo kazem ono sto primjecujem. Uostalom, upalite si grafive bdi-a, drysa i nas – nemaju bas pretjerane slicnosti. Kod nas se dogadja nesto drugo jer neselektivno pada SVE.
Kod nas se dogadja nesto drugo jer neselektivno pada SVE.
Kao što je neselektivno sve raslo tri godine za redom.Neki su valjda mislili da će ostati cjene zauvjek u oblacima.Nebi bio ni prvi ni zadnji slučaj da neki index sa 5400 padne na 1000.Svega je toga već bilo a još će itekako biti.Oporavit će se pa opet pasti,ništa normalnije.Pa ako statistike govore da samo cca.10% igrača na burzi eventualno nešto zaradi a 90% sigurno gubi zašto bi mi bili nešto posebno.
Moramo se uklopiti u svijet odraslih.
Nema ovo veze s recesijom vec s navalom branitelja na saltere pa fondovi prodaju ono sto se prodati moze a to su najlikvidnije dionice. U prilog tome vidi HT – pada a trebao bi barem do srijede zakljucno rasti. To ti sve govori
Ne vidim nikakvu vezu između prodaje braniteljskih udjela i cijene ostalih dionica pa tako niti Atlantske. Prodaja braniteljskih udjela direktno može utjecati jedino na cijenu dionica INE i HT-a. Na ostale možda samo posredno, kao psihološki efekat.
Ova rasprodaja ne može biti posljedica događanja oko BF-a.
Techman: ”
FerengiHr: ” kako je netko popapao u 15:45 veliku branu oko 2000, …
auuu… sa 6 milja prometa na 10 milja u sekundi [proud] blokada? atpl
definitvno podcijenjen do bola. ” Bit ce toga jos. I dalje u ceki.
”
Vrebam i ja! Zgubidan, braniš li i dalje 1900?
uf,kupio danas nesto, iduca brana na 1500 kn[undecid]
Alien: ” Nema ovo veze s recesijom vec s navalom branitelja na saltere
pa fondovi prodaju ono sto se prodati moze a to su najlikvidnije
dionice. U prilog tome vidi HT – pada a trebao bi barem do srijede
zakljucno rasti. To ti sve govori ”
Ne vidim nikakvu vezu između prodaje braniteljskih udjela i cijene
ostalih dionica pa tako niti Atlantske. Prodaja braniteljskih udjela
direktno može utjecati jedino na cijenu dionica INE i HT-a. Na ostale
možda samo posredno, kao psihološki efekat.
Ova rasprodaja ne može biti posljedica događanja oko BF-a.
Daj Vorda ne pricaj takve stvari,normalno da ima veze,
Kod nas se dogadja nesto drugo jer neselektivno pada SVE.
mislim da pada vrlo selektivno.
najviše padaju najbolje dionice.
meni to govori da je na djelu pažljiva selekcija.