Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 19:42
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 17.542 | 358 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
šta se Atlanska brani na 2000 kn!!! svaka čast!!![thumbsup]
hoće li izdržati!!!![cry][cry][cry]
Four Star General
luda,
šta se Atlanska brani na 2000 kn!!! svaka čast!!![thumbsup] hoće li izdržati!!!![cry][cry][cry]
U ovoj državi najgore prolaze branitelji…
UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!
luda,
šta se Atlanska brani na 2000 kn!!! svaka čast!!![thumbsup] hoće li izdržati!!!![cry][cry][cry]
Ako i izdrži danas, sutra je novi dan
[bye]
U ovoj državi najgore prolaze branitelji…
Bio sam i ja branitelj i branit domovinu bila mi je čast. Nikakav novac ili dionice ne tražim zauzvrat jer bi to bilo protivno mojim načelima. Novac i dionice stjećem radom i ponosam sam time.
I noga u guzicu je korak naprijed
Techman: ” zg28: ” Daj si vremena kak izgleda još buš se tuko po glavi. Ovo se zovr kiša iz vedra neba ” Ne sekiraj se. Ima jos casha od INE. Prosao mi i nalog za KODT na 2760. Pravi Mercator (zadovoljstvo kupnje). ” 5 komada [lol] Spasit ćeš burzu!
Stari moj ne potcjenjuj 5 komada kupnje u ovo doba…svaka kupnja sliči na tvoj nick bez padobrana[proud]
Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj
ATPL bi sada mogla oko 100 milijuna Kn utrošiti kada cijena padne dovoljno nisko……………
Da se zaštiti od mogućih preuzimanja
Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/
Techman: ” zg28: ” Daj si vremena kak izgleda još buš se tuko po glavi. Ovo se zovr kiša iz vedra neba ” Ne sekiraj se. Ima jos casha od INE. Prosao mi i nalog za KODT na 2760. Pravi Mercator (zadovoljstvo kupnje). ” 5 komada [lol] Spasit ćeš burzu!
Nalog je malo veci ali je samo 5 proslo. Ja se ne predajem. Predvidjanja Samodola (ime ljepo kaze samo doli) i druzine je dalnji pad. A kad odgovorni to kazu kakvu reakciju ocekujes od trzista. To je za smjenit odmah (I i banci i u Hanfi).
Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"
Ima li netko omjer ukupne kupnje i prodaje?
2578/6144