ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 19:42
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
17.542
358
47,60
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

šta se Atlanska brani na 2000 kn!!! svaka čast!!![thumbsup]
hoće li izdržati!!!![cry][cry][cry]

Four Star General

šta se Atlanska brani na 2000 kn!!! svaka čast!!![thumbsup] hoće li izdržati!!!![cry][cry][cry]

U ovoj državi najgore prolaze branitelji…

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

šta se Atlanska brani na 2000 kn!!! svaka čast!!![thumbsup] hoće li izdržati!!!![cry][cry][cry]

Ako i izdrži danas, sutra je novi dan
[bye]

U ovoj državi najgore prolaze branitelji…

Bio sam i ja branitelj i branit domovinu bila mi je čast. Nikakav novac ili dionice ne tražim zauzvrat jer bi to bilo protivno mojim načelima. Novac i dionice stjećem radom i ponosam sam time.

I noga u guzicu je korak naprijed

Daj si vremena kak izgleda još buš se tuko po glavi. Ovo se zovr kiša iz vedra neba

Ne sekiraj se. Ima jos casha od INE. Prosao mi i nalog za KODT na 2760. Pravi Mercator (zadovoljstvo kupnje).

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

zg28: ”
Daj si vremena kak izgleda još buš se tuko po glavi. Ovo se zovr kiša iz vedra neba ” Ne sekiraj se. Ima jos casha od INE. Prosao mi i nalog za KODT na 2760. Pravi Mercator (zadovoljstvo kupnje).

5 komada
[lol] Spasit ćeš burzu!

Techman: ” zg28: ”
Daj si vremena kak izgleda još buš se tuko po glavi. Ovo se zovr kiša iz vedra neba ” Ne sekiraj se. Ima jos casha od INE. Prosao mi i nalog za KODT na 2760. Pravi Mercator (zadovoljstvo kupnje). ” 5 komada [lol] Spasit ćeš burzu!

Stari moj ne potcjenjuj 5 komada kupnje u ovo doba…svaka kupnja sliči na tvoj nick bez padobrana[proud]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Ima li netko omjer ukupne kupnje i prodaje?

ATPL bi sada mogla oko 100 milijuna Kn utrošiti kada cijena padne dovoljno nisko……………
Da se zaštiti od mogućih preuzimanja

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Techman: ” zg28: ”
Daj si vremena kak izgleda još buš se tuko po glavi. Ovo se zovr kiša iz vedra neba ” Ne sekiraj se. Ima jos casha od INE. Prosao mi i nalog za KODT na 2760. Pravi Mercator (zadovoljstvo kupnje). ” 5 komada [lol] Spasit ćeš burzu!

Nalog je malo veci ali je samo 5 proslo. Ja se ne predajem. Predvidjanja Samodola (ime ljepo kaze samo doli) i druzine je dalnji pad. A kad odgovorni to kazu kakvu reakciju ocekujes od trzista. To je za smjenit odmah (I i banci i u Hanfi).

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Ima li netko omjer ukupne kupnje i prodaje?

2578/6144

Ode brana na 2030, posto sam ja svoje pokupovo danas, nadam se da ima jos zainteresiranih za kupnju ove skromno recene ” vrlo perspektivne ” dionice.

Odluku donosim sam, ali pazljivo slusam ostale.

New Report

Close