Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 17.542 | 358 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Ja i febo za liparenje spremni [lol] [lol]
ekipa spremna [thumbsup] Onda idemo svi zajedno ispod 2000 kn ko hoce da proda, nek da ispod 2000 kn.
Kes sad caruje[wink]
Hmm, kad vide fondovi kako je jaka ekipa ovdje, nece se usudit rusit.
Di nam je Kamenac, ušutio [lol]
Hmm, kad vide fondovi kako je jaka ekipa ovdje, nece se usudit rusit. Di nam je Kamenac, ušutio [lol]
Kamenac se zavjetovao da neće više pisat ako padnemo ispod 3500. čovjek drži riječ
[smiley][tongue]
Ja i febo za liparenje spremni [lol] [lol]
i ja cu se s vama zajeba….
procijenio sam da je vrijeme da se vratim u svoju miljenicu[thumbsup]
jel netko može reći što je sa dividendom o kojoj se pričalo da će biti oko 50 kuna kada je isplata i hoće li je uopće biti?
Abu ali:
” Za znalce, gdje su tu valovi ?
”
graf je nedovoljno informativan.
naizgled, atlantska je odradila veliku korekciju ABC i počela je nova faza rasta.
vjerojatno je odrađen vrh 1 nove 5-ce prema gore, a 2. val, korektivni, se ili taman odradio ili odrađuje (slično kao s crobex-ovim aktualnim 4. podvalom).
ako je ovo točno, atpl ne ide ispod 1950.
Dajte mladicu ne brinite se ..500×1900 onda 1000×1500……….mislim da nema problema za Zguba[lol]
Odmah isprika sto moj post nema veze sa liparanjem iznad ili ispod 2000. Cisto mi je svejedno da li je pala i da li ce jos pasti. Ide to na 4000, a vi koji sada ulazite ce te super zaraditi.
Ono sto me zanima a zelio bih i da se ostali prikljuce.
Saznao sam da samo (konkretan slucaj) Egipat mora godisnje uvesti 9 000 000 t do 15 000 000 tona cementa. SAMO cementa. +ostalim zemljama na mediteranu nedostaje isto tako brdo cementa.
A gdje su jos ostale zemlje u razvoju + vrlo pametni i nadasve dobro skolovani politicari iz vrsne EU
su odlucili zatvoriti cementare u neko dogledno vrijeme. Kazu, prljav je to posao.
Pa se ja onda onako pitam, jer mi kliker radi. Ako 70 m egipcana potrosi godisnje 45 m tona cementa.
koliko onda planiraju potrositi 500 m gradjana tako jedne vrle institucije kao sto je EU.
Ono sto se ja pitam kad vidim tako velike brojeve, je pa tko ce to sve prevesti do potrosaca?
Ili ce mozda ici kamionom od Venezuele (koja je zabranila izvoz jer nema cementa dovoljno ni za vlastite potrebe).