Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
1140/5595
nejde to još nikam…
Nije majka klela sina što je kock'o... već što se išao vadit'!!!
koje su ovo igre bez granica na ATPL….sad je opet prvih 10 naloga na prodaji puno jače od prvih 10 na kupnji..
ujutro je bilo obratno..
ovdje se više ne može ništa prognozirati na bazi dnevnih oscilacija
nema druge nego se nakrcat i držati na dulji rok
[sealed]
I m a g i n a t i o n * a t * w o r k
Poštovana Gospodo……što mislite,hoće li se vratiti iznad 3000!?[pray]
Hoce i vise. Samo ti nitko ne moze reci kada.
Poštovana Gospodo……što mislite,hoće li se vratiti iznad 3000!?[pray]
[rolleyes] A sta rec………………………………
Ako me nema ,znaci da nisam tu.
febo,
koje su ovo igre bez granica na ATPL….sad je opet prvih 10 naloga na prodaji puno jače od prvih 10 na kupnji.. ujutro je bilo obratno.. ovdje se više ne može ništa prognozirati na bazi dnevnih oscilacija nema druge nego se nakrcat i držati na dulji rok [sealed]
da se zbljuješ, na početku je u dva naloga na kupnji bilo oko 700 kom, di su sad?
&
da se zbljuješ, na početku je u dva naloga na kupnji bilo oko 700 kom, di su sad?
Uradili su ono za što su bili postavljeni.
Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"
Da li netko zna kada ce biti glavna skupstina? Trazio sam ali nikako ne mogu naci…
Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.
gorlak: ” Poštovana Gospodo……što mislite,hoće li se vratiti iznad 3000!?[pray] ” [rolleyes] A sta rec………………………………
Hasta la vista
[yawn]
Da li netko zna kada ce biti glavna skupstina? Trazio sam ali nikako ne mogu naci…
nije još objavljeno…bit će na ZSE čim bude objavljeno..isti tren će već netko stavit na forum
febo,
zgubidan10:
”
gorlak: ” Poštovana Gospodo……što mislite,hoće li se vratiti iznad 3000!?[pray] ” [rolleyes] A sta rec………………………………
”
Hasta la vista
[yawn]
U usta ga vista [tongue]