ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 13:23
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
17.542
358
47,60
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

febo: ” ATPL je ATPL ma koliko mi šutjeli! ..i ja dokupljujem… ” Jesi kupio danas sta ?

nisam..nisu me polklopili tik do donje blokade…sutra je novi dan…

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

zgubidan10:

febo: ” ATPL je ATPL ma koliko mi šutjeli! ..i ja dokupljujem… ” Jesi kupio danas sta ?

nisam..nisu me polklopili tik do donje blokade…sutra je novi dan…

Mene jesu
[thumbsup]

TvrtkoS:

Kupio veću količinu po 2185, nadam se da se nisam zajebo !!

to ti se često događa?
da kupuješ a ne znaš kaj zapravo kupuješ?
[huh]

Kupovao i prodavao već 5-6 puta, i zaradio, nadam se da nisam fulao trend a ne dionicu, ipak sam sad 100% u ATPL, očekujem rast slijedećih dana!

febo: ” zgubidan10: ” febo: ” ATPL je ATPL ma koliko mi šutjeli! ..i ja dokupljujem… ” Jesi kupio danas sta ? ” nisam..nisu me polklopili tik do donje blokade…sutra je novi dan… ” Mene jesu [thumbsup]

pa normalno da su te poklopili kad si kupoval iznad 2200…
zašto platiti više…?
[proud]

febo: ” TvrtkoS: ” Kupio veću količinu po 2185, nadam se da se nisam zajebo !! ” to ti se često događa? da kupuješ a ne znaš kaj zapravo kupuješ? [huh] ” Kupovao i prodavao već 5-6 puta, i zaradio, nadam se da nisam fulao trend a ne dionicu, ipak sam sad 100% u ATPL, očekujem rast slijedećih dana!

za slijedeća dane…ne znam…
na dulji rok…do kraja godine… možda…
strplen, spašen

Rast očekujem na krilima ovih vijesti:

http://biz.yahoo.com/ap/080407/drybulk_sector_snap.html?.v=1

Kolege Zgubidan i Vlad 53, hvala na brizi, moram Vam reći da sam više nego dobro, nadam se istom i za Vas.

Ova situacija me niti malo ne zamara, znam da dionice ATPL-a u svom vlasništvu ne kanim prodati ispod razine 6.000,00 kn., a možda ni tada.[thumbsup]

Vlasnik sam vrijedenosnih papira ATPL-a, a navedeni post nije nagovor na prodaju, niti na kupnju istih.

javno se ispričavam kolegi mamusu ako je moj post shvatio kao zezanciju na njegov račun….već suprotno da mi je drago da ima i optimista ovdje a ne samo paničara…

eto,
nav nikako,
multiple još kako tako.
fali love, dakako.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Kolega vlado53, naravno da nisam shvatio kao zezanciju Vaš post, pa što da ste se i šalili i da sam isti tako i shvatio, vidjeli ste kako smo se kolega Wunderkind i ja nedavno lijepo našalili. [wink]

Zahvaljujem što ste našli shodno obrazložiti svoje stajalište, no uistinu nije bilo potrebe za tim.

Evo kako su brodari vani završili. Milina za gledati, a ne ovi besmisleni potopi kod nas po -6%!
Sutra ne znam što bi se trebalo dogoditi da ATPL i JDPL ne potegnu bar 5% gore.

Ignore: KressoM, delux

Bolje pitanje je sto bi se trebalo dogoditi da potegnu 5%, a kakva je situacija bice dobro ako ATPL ostane tu gdje je kad ni sa profitom od 150% na ovoj banana burzi to nije moguce.

Sviđa mi se to što vidim u prvi sat trgovanja!

New Report

Close