ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 11:39
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
17.542
358
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Pozdrav svim dionicarima ATPL i onima koji ce to postati. Pratim ovu temu 1-2 godine i ima se sto procitati, a ponekad i za naucit. Dionicar sam ATPL-a cca. 6 mj. a danas sam i dokupio po 2185. Mislim da je bio odlican potez jer sam malo spustio prosjecni ulaz koji je sada 23xx i nadam se da ce biti jos takvih koji ce se povoditi istom logikom jer malo je ovako uspjesnih tvrtki s ovako niskom cijenom na nasem trzistu dionica.

Odluku donosim sam, ali pazljivo slusam ostale.

Kolege Zgubidan i Vlad 53, hvala na brizi, moram Vam reći da sam više nego dobro, nadam se istom i za Vas.

Ova situacija me niti malo ne zamara, znam da dionice ATPL-a u svom vlasništvu ne kanim prodati ispod razine 6.000,00 kn., a možda ni tada.[thumbsup]

Vlasnik sam vrijedenosnih papira ATPL-a, a navedeni post nije nagovor na prodaju, niti na kupnju istih.

Dok su kod nas ATPL i JDPL danas roknuli oko -6%, vani brodari ludo rastu. Vidjet ćemo kako će završiti, ali nadam se će se ovaj rast sutra i kod nas osjetiti [thumbsup]

Ignore: KressoM, delux

Mislim da je sa današnjim danom postalo jasno da keša u biti ima, samo nikako da se trend okrene..ja sam nešto sitno dokupio, mislim da nisam pogriješio..

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

ne znam zašto me moderator briše pa ću se ponoviti
kriza je ne vidi joj se kraja, veliki se iskrcavaju prije loma koji će nastupiti kad se budu isplaćivali branitelji

semper fidelis

ne znam zašto me moderator briše pa ću se ponoviti kriza je ne vidi joj se kraja, veliki se iskrcavaju prije loma koji će nastupiti kad se budu isplaćivali branitelji

jel’ ne bi ovakve zelje i pozdravi trebali ici na opcenito[bye]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

ne znam zašto me moderator briše pa ću se ponoviti kriza je ne vidi joj se kraja, veliki se iskrcavaju prije loma koji će nastupiti kad se budu isplaćivali branitelji

kakve to veze ima s ATPL
vidim da ima jos ljudi koji neznaju kaj je Braniteljski fond

Kupio veću količinu po 2185, nadam se da se nisam zajebo !!

to ti se često događa?
da kupuješ a ne znaš kaj zapravo kupuješ?
[huh]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

ATPL je ATPL
ma koliko mi šutjeli!
..i ja dokupljujem…

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Mislim da loma neće biti. Ako HT padne na 265 to je još uvijek cijena IPO-a. Ja danas grlom u jagode, to jest u ATPL. Nakon rasprodaje, moje prve dionica u portfelju zajedno sa KOEI. Sutra ću vidjeti da li sam zaje*.

ATPL je ATPL
ma koliko mi šutjeli!
..i ja dokupljujem…

Jesi kupio danas sta ?

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Briše te jer pišeš gluposti. Da si se malo potrudio vidio bi da će branitelji lovu iz BF-a dobiti tek za 2 mjeseca, a već sada BF ima love za isplatu oko 120.000 branitelja, BEZ da prodaju INU ili HT.
S druge strane, ATPL nema nikakve veze s BF-om, ali ima i te kako veze s kretanjem vozarina i brodarskih dionica vani, a one danas nenormalno rastu [thumbsup] :

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close