RHINO3: ” kako se obračunava dividenda za 2007, tj. do kojeg datuma se gleda stanje portfelja (stanje u SDA)? ” 02.05.08.
oops.zanemari, to je za AUHR ne za ATPL….kriva grupa
Šesti avion početkom lipnja ! A iz članka vidimo da jedan avion donese 5 mil kn dobiti godišnje. Nije puno , ali čovjeka veseli.Osim toga , diže vrijednost avio – businessa značajno iznad do sada procijenjenih veličina.
Jos jedna u nizu dobrih vijesti. ma zavrsit ce te fondovske igrice, a onda ova dionica moze samo gore. Pa vidi se to po razapetim mrezama na 2450, zna se razlog.[thumbsup]
U šestom mjesecu stiže Zagreb, u kolovozu M.Pracat [thumbsup] Jednog bi mogli “utopiti” na malo duži period, sigurnosti radi.
U šestom mjesecu stiže Zagreb, u kolovozu M.Pracat [thumbsup] Jednog bi mogli “utopiti” na malo duži period, sigurnosti radi.
Ovo je nešto pouzdano ili tarot ?
A utopit’ će , bez brige (ako već nisu).
Što radi ova prodaja na 2.449,98 kn. što se ne postave barem na 2.470,00 kn.!!!???[angry] [angry] [angry]
Jedno mjesec dana kasnjenja… Dosta propustene dobiti. Nadajmo se da ce isporuka biti na vrijeme…
Mjesec dana kasnjenja je ludilo. Mogu se tuc nogon u guzicu. Kad budem imao dovoljno podataka o stanju newbuillding marketa, javicu se. Ono sto vec sada znam jest da je tarapana pocela!!
Što radi ova prodaja na 2.449,98 kn. što se ne postave barem na 2.470,00 kn.!!!???[angry] [angry] [angry]
Cekaju da ih se pomete s otvaranjem na 3000 [lol]
Bolje da danas ili sutra prodaju za 2449,98,nego za koji dan meni ili Alienu za 2000[lol] [lol] [lol] .Mislim bolje za njih mi cemo vec docekat.
mamus:
”
”
Bolje da danas ili sutra prodaju za 2449,98,nego za koji dan meni ili Alienu za 2000[lol] [lol] [lol] .Mislim bolje za njih mi cemo vec docekat.
koji optimisti , pa sta vam jos nije jasno da je ovo preslagivanej fondova i izbiajnej strasljivih , koji neznaju sta su kupili i strepe po cijeli dan .
samo se nadajte [undecid]
Kolega Nevera bas bi vas volio upoznat,zanima me kako izgleda NAIVAC[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
markko: ” Jedno mjesec dana kasnjenja… Dosta propustene dobiti. Nadajmo se da ce isporuka biti na vrijeme… ” Mjesec dana kasnjenja je ludilo. Mogu se tuc nogon u guzicu. Kad budem imao dovoljno podataka o stanju newbuillding marketa, javicu se. Ono sto vec sada znam jest da je tarapana pocela!!
Ako znaš ugovor za Zagreb napiši, nemoj biti sebičan, zadovoljilo bi me 65000 t/c na 2 godine, ipak je to sasvim novi brod.[thumbsup]