ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 23:32
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
21.266
434
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

” a sa linearnim trendom?

Apsolutno – s ishodištem u 4.Q 2007. !!

Dobro je, ja zadovoljan. Skoro smo na 2 milje uz relativno stabilnu cijenu. To je to, samo nek traje i da se ne skljokakmo nazad… Kupnje ima, al je oprezna. pametno.

[thumbsup], bilo bi lipo da se napokon malo stabiliziramo, poslije je rast vrlo izgledan, trebali bi uhvatit 3000+ tokom 2008, samo da ne bude nekih vecih globalnih poremecaja.

E, a onda mozda i posjetim ZG autoshow 2009
[lol]

…..”Atlantska Plovidba of Croatia has announced its order for four 80,300-dwt bulk carriers at Jiangtsu Eastern Shipyard in China.Deliveries are set for 2011 and 2012 and although price was not disclosed , the vessels are believed to have cost somewhere in the region of $50mil each...”

governor:

Dobro je, ja zadovoljan. Skoro smo na 2 milje uz relativno stabilnu cijenu. To je to, samo nek traje i da se ne skljokakmo nazad… Kupnje ima, al je oprezna. pametno.

[thumbsup], bilo bi lipo da se napokon malo stabiliziramo, poslije je rast vrlo izgledan, trebali bi uhvatit 3000+ tokom 2008, samo da ne bude nekih vecih globalnih poremecaja.

[lol]

Kupuješ kamion? Svake druge godine su auti!

Dajte mi avion - Idem dobrovoljno za avijatičara u Abesiniju!

Ban:

governor:

[lol]

Kupuješ kamion? Svake druge godine su auti!

samo toliko?!

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

rope: ” Ban: ” governor: ” Dobro je, ja zadovoljan. Skoro smo na 2 milje uz relativno stabilnu cijenu. To je to, samo nek traje i da se ne skljokakmo nazad… Kupnje ima, al je oprezna. pametno. ” [thumbsup], bilo bi lipo da se napokon malo stabiliziramo, poslije je rast vrlo izgledan, trebali bi uhvatit 3000+ tokom 2008, samo da ne bude nekih vecih globalnih poremecaja. E, a onda mozda i posjetim ZG autoshow 2009 [lol] ” Kupuješ kamion? Svake druge godine su auti! ” samo toliko?!

Ako bude i vise nitko sretniji od nas. Globalno brodari su u win poziciji, ATPL je odlicna firma, rezultati se vide po izvjescima, samo pomalo, doci ce to sve na svoje.[smiley]

Netko cijeli dan marljivo skuplja na 2450 ,a pojavio se i skriveni na toj cijeni od 820 komada.

Ljudi, ovo je najbolji mogući scenarij!!

bok vam

I'LL BE BACK

Da nam ne bi slucajno BDI promakao danas +12 (8081). Btw. gdje nam je mamut i 3000kn? Da stavim ja nalog na 6000kn, moglo bi sutra uhvatit?

pa kad već nitko neće…[rolleyes]
BDI +12 (8081)
cape +178
panamax -29
supramax -89

sori, orca, nisam te vidio…[cool]

hate red

Svakako kolega Orca, možda Vam se posreći i prođe nalog.

Da nam ne bi slucajno BDI promakao danas +12 (8081). Btw. gdje nam je mamut i 3000kn? Da stavim ja nalog na 6000kn, moglo bi sutra uhvatit?

Šestica je target nekih iz top ten društva, da nisi u dosluhu sa njima? Kažu da tako bude za 18-24 mjeseca. [thumbsup]

Orca: ” Da nam ne bi slucajno BDI promakao danas +12 (8081). Btw. gdje nam je mamut i 3000kn? Da stavim ja nalog na 6000kn, moglo bi sutra uhvatit? ” Šestica je target nekih iz top ten društva, da nisi u dosluhu sa njima? Kažu da tako bude za 18-24 mjeseca. [thumbsup]

Jesu li to isti oni koji su rekli da ćemo 2007. ući u EU ?

New Report

Close