ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 01:28
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
21.266
434
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

polako kolega, mamut je dao garanciju za 6000 uskoro!

ipak je novi i čuo je to od prijatelja pa samo prenosi!

zahvali mu! [lol]

aj sta ste napali covjeka, pa kolega wunder i ti si kolko se sjecam imao brdo i viko ide to ap ap[lol] [lol]

IDEMO AP AP

Kolega Mamut..moze li procjena ATPL za 2009-2015.hvala

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Nego koliki je ovaj skriveni na 2450? Hvala

Nego koliki je ovaj skriveni na 2450? Hvala

Nije skriveni nego se nadopunjuje stalno koliko pratim

Ban: ” Nego koliki je ovaj skriveni na 2450? Hvala ” Nije skriveni nego se nadopunjuje stalno koliko pratim

To je novi nalog , tzv. NADOPUNJUJUĆI NALOG.[thumbsup]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

aj sta ste napali covjeka, pa kolega wunder i ti si kolko se sjecam imao brdo i viko ide to ap ap[lol] [lol]

pa i išlo je!

zar ne?

samo nisam dovoljno tada uložio u znanje!

no sjećam se ja i jednog tvog kolege koji više ne piše, a reko može to i do 12 000 [lol]

Dobro je, ja zadovoljan. Skoro smo na 2 milje uz relativno stabilnu cijenu. To je to, samo nek traje i da se ne skljokakmo nazad…

Kupnje ima, al je oprezna. pametno.

I'LL BE BACK

Dobro je, ja zadovoljan. Skoro smo na 2 milje uz relativno stabilnu cijenu. To je to, samo nek traje i da se ne skljokakmo nazad… Kupnje ima, al je oprezna. pametno.

Slažem se , a i tvoj potpis mi se sviđa , iako bih bio zadovoljan i s geometrijskim…….

governor: ” Dobro je, ja zadovoljan. Skoro smo na 2 milje uz relativno stabilnu cijenu. To je to, samo nek traje i da se ne skljokakmo nazad… Kupnje ima, al je oprezna. pametno. ” Slažem se , a i tvoj potpis mi se sviđa , iako bih bio zadovoljan i s geometrijskim…….

a sa linearnim trendom?

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

” Slažem se , a i tvoj potpis mi se sviđa , iako bih bio zadovoljan i s geometrijskim…….

naravno, ali kad nije. Exponencijalan je, i to je činjenica.

I'LL BE BACK

ŠPANCIR: ” ” Slažem se , a i tvoj potpis mi se sviđa , iako bih bio zadovoljan i s geometrijskim……. ” naravno, ali kad nije. Exponencijalan je, i to je činjenica.

Opla. 1500kom na kupnji, a to znači da se maknulo 1000kom od otvaranja.(2500kom)
Prodaja skoro 6000kom. Hm, čeka se nešto.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

New Report

Close