Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 21.266 | 434 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
polako kolega, mamut je dao garanciju za 6000 uskoro!
ipak je novi i čuo je to od prijatelja pa samo prenosi!
zahvali mu! [lol]
aj sta ste napali covjeka, pa kolega wunder i ti si kolko se sjecam imao brdo i viko ide to ap ap[lol] [lol]
Nego koliki je ovaj skriveni na 2450? Hvala
Nije skriveni nego se nadopunjuje stalno koliko pratim
Ban: ” Nego koliki je ovaj skriveni na 2450? Hvala ” Nije skriveni nego se nadopunjuje stalno koliko pratim
To je novi nalog , tzv. NADOPUNJUJUĆI NALOG.[thumbsup]
aj sta ste napali covjeka, pa kolega wunder i ti si kolko se sjecam imao brdo i viko ide to ap ap[lol] [lol]
pa i išlo je!
zar ne?
samo nisam dovoljno tada uložio u znanje!
no sjećam se ja i jednog tvog kolege koji više ne piše, a reko može to i do 12 000 [lol]
Dobro je, ja zadovoljan. Skoro smo na 2 milje uz relativno stabilnu cijenu. To je to, samo nek traje i da se ne skljokakmo nazad…
Kupnje ima, al je oprezna. pametno.
Dobro je, ja zadovoljan. Skoro smo na 2 milje uz relativno stabilnu cijenu. To je to, samo nek traje i da se ne skljokakmo nazad… Kupnje ima, al je oprezna. pametno.
Slažem se , a i tvoj potpis mi se sviđa , iako bih bio zadovoljan i s geometrijskim…….
governor: ” Dobro je, ja zadovoljan. Skoro smo na 2 milje uz relativno stabilnu cijenu. To je to, samo nek traje i da se ne skljokakmo nazad… Kupnje ima, al je oprezna. pametno. ” Slažem se , a i tvoj potpis mi se sviđa , iako bih bio zadovoljan i s geometrijskim…….
a sa linearnim trendom?
” Slažem se , a i tvoj potpis mi se sviđa , iako bih bio zadovoljan i s geometrijskim…….
naravno, ali kad nije. Exponencijalan je, i to je činjenica.
ŠPANCIR: ” ” Slažem se , a i tvoj potpis mi se sviđa , iako bih bio zadovoljan i s geometrijskim……. ” naravno, ali kad nije. Exponencijalan je, i to je činjenica.
Opla. 1500kom na kupnji, a to znači da se maknulo 1000kom od otvaranja.(2500kom)
Prodaja skoro 6000kom. Hm, čeka se nešto.