ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 09:31
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
4.900
100
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ono što je bitno je da je naraslo uz poprilično velik promet. Lurkao sam trgovinu manje više cijeli dan i ovakvu kupnju već dugo nisam vidio. Bilo je piranizacije, ali i velikih na bidu. Primjerice, skriveni od 500 komada na 2505 stajao je više od sat vremena neprobijen i još uvijek je tamo. Volio bih da na ovim razinama bude što više istresanja po velikim nalozima na bidu, da se cijena ovdje stabilizira uz velike promete. Onda kad se riješimo balasta krenemo lagano prema 2700.

pozdrav holderima!

I'LL BE BACK

Ak sam dobro skužio, operativna dobit u 1Q2008 je cca. 28,5 miljuna dolara, tu se još pridoda 30,8 od prodaje Sv.Vlaha. Znači dobit bez izvanrednih prihoda od prodaje brodova bi u 2008 morala biti cca. 110-115 miljunčića amerikanaca, sa prodajama 2-3 “starca” mogla bi se popeti na 175-200, a stižu i dva kineza ovog ljeta. Sounds interesting.[thumbsup]

Uvažene kolege, u ponedjeljak 31.03.2008. pri otvaranju burze ZSE, vrlo vjerojatno, kako stvari stoje, da će početna cijena ATPL-R-A biti 3.000,00 pa na više, znači ponovo blokada tj. obustava trgovanja na dva sata, tek nakon toga možete tražiti svoju šansu, zatim faza stagnacije, pa faza stabilizacije na 3.000,00 – 3.200,00 kn.!

Pozdrav.

hmm jel mi neko može dati savjet (mislim da na ovo pitanje nitko ne može dati točan odgovor ali eto da znam tek toliko) jel mislite da će atpl cijena joj biti viša u ponedjeljak i utorak nego u četvrtak i petak sljedeći tjedan. Pitam zato što smatram da će se kad tad stabilizirat cijena u sljedeća 2 tjedna pa će opet mrcvariti ko i prije e sada što možemo u ponedjeljak jer mislim doći kod brokera na otvorenje burze pa jel netko misli da će cijena biti veća od 2600 taj dan?

Normalno da ce biti veca a ako ne bude onda nece[wink]

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

blacksky: ” hmm jel mi neko može dati savjet (mislim da na ovo pitanje nitko ne može dati točan odgovor ali eto da znam tek toliko) jel mislite da će atpl cijena joj biti viša u ponedjeljak i utorak nego u četvrtak i petak sljedeći tjedan. Pitam zato što smatram da će se kad tad stabilizirat cijena u sljedeća 2 tjedna pa će opet mrcvariti ko i prije e sada što možemo u ponedjeljak jer mislim doći kod brokera na otvorenje burze pa jel netko misli da će cijena biti veća od 2600 taj dan? ” Normalno da ce biti veca a ako ne bude onda nece[wink]

ki bi da bi

Hogar vozi Volvo

Uvažene kolege, u ponedjeljak 31.03.2008. pri otvaranju burze ZSE, vrlo vjerojatno, kako stvari stoje, da će početna cijena ATPL-R-A biti 3.000,00 pa na više, znači ponovo blokada tj. obustava trgovanja na dva sata, tek nakon toga možete tražiti svoju šansu, zatim faza stagnacije, pa faza stabilizacije na 3.000,00 – 3.200,00 kn.!

Pozdrav.

Iako posjedujem solidnu kolicinu ATPL ovo napisano smatram ovecim burekom. Vjeko daj brisi ovakve glupe komentare nicime utemeljene. Kamo srece da tako bude, no ovo je ipak cista nebuloza. Moze kolega pojasnjenje zasto tak mislite?

Bit će da je jučer kupio po 2.700..

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

” Iako posjedujem solidnu kolicinu ATPL ovo napisano smatram ovecim burekom. Vjeko daj brisi ovakve glupe komentare nicime utemeljene. Kamo srece da tako bude, no ovo je ipak cista nebuloza. Moze kolega pojasnjenje zasto tak mislite?

Grah, kosti, kava i tarot. Sve vuce na 3200 pa i vise.[thumbsup]

Za pocetak[rolleyes]

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

U vlasništvu imam između ostalog i ATPL-R-A, ja Vam govorim što će vjerojatno biti, skoro sasvim sigurno, Vi to možete nazvati drukanjem ili što god već, imati ovaj vrijedonosni papir i ne vjerovati u nešto pozitivno što će se zbiti pitanje je koje morate kolega Alien prije svega postaviti sami sebi i naravno pronaći odgovor.

Ne samo da je u pitanju ATPL-R-A, vidjet će te što će se zbivati i sa JDPL-R-A, te će i povući tankersku za sobom, otvoreno govorim i ne bojim se to izreći, vama želim malo više vjere i samopouzdanja, a izjave, citiram Vas: glupe, nebuloze, briši, nebuloza, oveći burek, neutemeljeno, tak mislite, mislim da im ne bi trebalo biti mjesto u vokabularu civilizirane osobe, pogotovo one koja posjeduje vrijedonosne papire ATPL-R-A.

A kada je analitičarka, ali pazite jedina, od svih svojih vrlih kolega kazala da je ATPL-R-A precijenjena i to bivalo promptno objavljeno, cijena sa 2.6xx,xx kn. pala na 2.xxx,xx kn. kolega Alien, što ste onda trljali prstima od sreće!!!???

A to je povuklo i JDPL-R-A- za sobom.

Zar ne vidite povezanost, i to samo dva tjedna prije GFI-ja !

Dajte malo otvorite oči iviše vjere.

Osobno ne razmišljam o prodaji uopće u ovoj godini.

Ako nekog zanima, ali nikako na osnovu ovoga kupovati/prodavati

http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=2434&pg=187

I love the Smell of Profits in the Morning

Početna cijena na 31.03.2008. u ponedjeljak 3.000,00 kn., sad će neki reći kako, zašto!!!???

A, zašto ne!!!???

Imate jednu od najlikvidnijih vrijedonosnih papira i najboljih FI ikada, GFI i 1 Q + 2 Q + 3 Q itd.( za 2008 ), s druge strane imate izmrcvareni CROBEX i poljuljano povjerenje ulagača, znači da nam slijedi vračanje u zonu stabilnosti gdje najviše gube daytraderi.

New Report

Close