ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
21.266
434
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Zagrebačka burza
Atlantska plovidba porasla 11,53 posto

Burzovni indeks polako se primiče ka 4.000 bodova, iako danas slabi promet od svega 62 milijuna kuna ukazuje na činjenicu da ulagači nisu bili previše aktivni. Najveći porast osim Atlantske plovidbe bilježe ostale brodarske dionice koje još nisu objavile godišnja izvješća, kao i nekolicina drugih koji to trebaju učiniti u ponedjeljak[thumbsup][rolleyes]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Danas nitko DRYS je posta [lol]

Baltic Dry Index (BDI) +185 806[lol] [lol] [lol] [lol]

zmrklic: ” Danas nitko DRYS je posta [lol] ” Baltic Dry Index (BDI) +185 806[lol] [lol] [lol] [lol]

fino, fino…

samo što nije...

Hebeš BDI gledaj BPI ako se nećemo zavaravati…Cape je danas povukao brutalno…

Drys

Last Trade: 62.31
Trade Time: 4:00PM ET
Change: 3.17 -(4.84%)
Prev Close: 65.48

Glasnogovornik IGH na neodređeno

” Danas nitko DRYS je posta

” Baltic Dry Index (BDI) +185 806

Nikako da naučtie osnovne stvari, a kamoli da znate investirati. Najbolje što znate je postanje smajlića. DRYS je Grčki brodar, a BDI je index po kojemu se mjere visine vozarina za prijevoz rasutog tereta. Nadam se da ćete jednom shvatiti. Koliko vas još ima?

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

koliko sam shvtil vi ste plemenetija raca, i od vas ocekujem BOLJE

DOBAR POSAO U KINI
Tijekom ovog ljeta očekuje se isporuka brodova „Zagreb“ i „Miho Pracat“ koji se u kineskom brodogradilištu Jiangsu grade za Atlantsku plovidbu. Riječ je o brodovima blizancima, tipa Panamax, duljine 229 metara te nosivosti 80 300 tona, a trenutno se na njima obavljaju radovi opremanja i testiranja uređaja. U pitanju su brodovi najsuvremenije tehnologije, s dvostrukom oplatom te će nakon isporuke biti najveći hrvatski brodovi za prijevoz rasutih tereta s mogućnošću plovljenja i zaleđenim morem. Njihovim ulaskom u sastav Atlantske plovidbe d.d. znatno će se smanjiti starost flote pa će se ujedno omogućiti znatno povoljniji tržišni položaj Društva na visoko konkurentnom svjetskom tržištu brodskog prostora. Zadovoljni suradnjom i kvalitetom gradnje te nastavljajući politiku dugoročnog i stalnog obnavljanja flote, predstavnici Atlantske plovidbe d.d. u završnoj su fazi pregovora s istim brodogradilištem za gradnju nova četiri broda potpuno istih karakteristika koji bi trebali biti isporučeni 2011. i 2012. godine.
Vaš link

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

al sve jje neka ekipa koja bas i ne atuje, ili ssam dssstvarni naivan.

ok

” Danas nitko DRYS je posta
Luka14: ” ” Baltic Dry Index (BDI) +185 806 ” Nikako da naučtie osnovne stvari, a kamoli da znate investirati. Najbolje što znate je postanje smajlića. DRYS je Grčki brodar, a BDI je index po kojemu se mjere visine vozarina za prijevoz rasutog tereta. Nadam se da ćete jednom shvatiti. Koliko vas još ima?
[/quote]

E moj pauce. Toliko je teksta utroseno na te teme da zaista vise nije potrebno. Umjesto postanja na forumu radje to pokusaj debatirati sa Gatarom [wink]

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

hmm jel mi neko može dati savjet (mislim da na ovo pitanje nitko ne može dati točan odgovor ali eto da znam tek toliko) jel mislite da će atpl cijena joj biti viša u ponedjeljak i utorak nego u četvrtak i petak sljedeći tjedan. Pitam zato što smatram da će se kad tad stabilizirat cijena u sljedeća 2 tjedna pa će opet mrcvariti ko i prije e sada što možemo u ponedjeljak jer mislim doći kod brokera na otvorenje burze pa jel netko misli da će cijena biti veća od 2600 taj dan?

New Report

Close