Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,31 | 4.590 | 97 | 47,10 | 48,20 | -0,42% |
TvrtkoS: ” Nisu ovo predviđanja nego konkretne brojke, a da, više nego uobičajeno je, čak i u pravilu tvrtke vani daju van projekcije poslovanja u godini koja slijedi!! ” E moj Tvrtko! Pa o tom se i radi da se vani daje prognoza FY, a ATPL daje prognozu 1Q. Čini mi se da je to čista NAVLAKUŠA!
Sad je u modi pozitivan druk na ovoj temi, a ne negativan[bye]
Sava nisi in, [bye][bye]
dobit jdpl nije glasina
Dok se ne vidi je glasine ili pretpostavka.
fazan: ” valentine: “Cijeli dan na JDPL skriveni na prodaji, izgleda odlično izvejšće da je netko odlučio izaći, odnosno dignu cijenu do ljestvice koje im odgovara i onda izlaze. ” drugim riječima bull trap … dobro izvješće ATPL, diže se cijena na glasinu dobiti JDPL … i polako se istovara po višoj cijeni … i meni to smrdi … ali tko zna [undecid] ” Jerkovic je najavio dobit za 2007 pocetkom prosinca, s obzirom na business, mislim da on danas moze reci koliko ce biti za cijelu 2008 uz max odstupanja 3%, ak sam je u predvidjanjima fulao 10% (215m), o cemu mi pricamo… nije to Belje da ovisi o susi… pa ne moze reci rezultat……………….
jesi nekad čuo za natapanje ? [lol]
ako nismo pisali ne znači da vas nismo pratili. Samo da nabacim komentar. Ja sam kupovao po malo više od 2 000 i danas prodao po 2500+. Zar to nije dobar posao? PA ntrebao sam čekati da skoči na neznam koliko? Ovako sam zaradio 400+ po dionici i sutra raspjevan idem na zg autoshow?![thumbsup]
Bravo majstore, da je meni barem tvoja vidovitost! Nego što ćeš reći ako je sljedeći tjedan ne bude više ni po 2700? Sretno na autoshowu!
Što znači natapanje?
TvrtkoS:
”
Nisu ovo predviđanja nego konkretne brojke, a da, više nego uobičajeno je, čak i u pravilu tvrtke vani daju van projekcije poslovanja u godini koja slijedi!!
”
E moj Tvrtko!
Pa o tom se i radi da se vani daje prognoza FY, a ATPL daje prognozu 1Q. Čini mi se da je to čista NAVLAKUŠA!
Ja ne znam pričamo li mi istim jezikom – nije prognoza nego KONKTETAN REZULTAT, ako nisi primjetio 1Q 2008 je iza nas i čovjek je izašao s brojevima prije službenog izvješća, to je napravio i za rezultate 2007 i ispali su nešto bolji od onog što je on naveo kao KONKRETAN REZULTAT 2007. godine.
Još jednom, razlikujmo PREDVIĐANJA i OSTVARENI REZULTAT !!!
Onda možemo dalje pričati, recimo o predviđanjima za 2008. [smiley]
blade: ” dobit jdpl nije glasina ” Dok se ne vidi je glasine ili pretpostavka.
pa pol foruma ga je vidjelo, već pred mijesec dana
kažu preko 100milja, e to su glasine[pray][pray][pray]
Kako ja nisam vidio?
To su naklapanja!![thumbsup]
Lupi ovaj na 629 i sve ti je oprošteno[thumbsup]
a možda bude potapanje?
Bojim se da je moguće, ali ako se današnjim danom trend okreće, što bi se po prometu dalo zaključiti, mislim da nema sretnijeg od mene..