ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 03:43
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,31
4.590
97
47,10
48,20
-0,42%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

TvrtkoS: ” Nisu ovo predviđanja nego konkretne brojke, a da, više nego uobičajeno je, čak i u pravilu tvrtke vani daju van projekcije poslovanja u godini koja slijedi!! ” E moj Tvrtko! Pa o tom se i radi da se vani daje prognoza FY, a ATPL daje prognozu 1Q. Čini mi se da je to čista NAVLAKUŠA!

Sad je u modi pozitivan druk na ovoj temi, a ne negativan[bye]
Sava nisi in, [bye][bye]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

dobit jdpl nije glasina

Dok se ne vidi je glasine ili pretpostavka.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

fazan: ” valentine: “Cijeli dan na JDPL skriveni na prodaji, izgleda odlično izvejšće da je netko odlučio izaći, odnosno dignu cijenu do ljestvice koje im odgovara i onda izlaze. ” drugim riječima bull trap … dobro izvješće ATPL, diže se cijena na glasinu dobiti JDPL … i polako se istovara po višoj cijeni … i meni to smrdi … ali tko zna [undecid] ” Jerkovic je najavio dobit za 2007 pocetkom prosinca, s obzirom na business, mislim da on danas moze reci koliko ce biti za cijelu 2008 uz max odstupanja 3%, ak sam je u predvidjanjima fulao 10% (215m), o cemu mi pricamo… nije to Belje da ovisi o susi… pa ne moze reci rezultat……………….

jesi nekad čuo za natapanje ? [lol]

I love the Smell of Profits in the Morning

ako nismo pisali ne znači da vas nismo pratili. Samo da nabacim komentar. Ja sam kupovao po malo više od 2 000 i danas prodao po 2500+. Zar to nije dobar posao? PA ntrebao sam čekati da skoči na neznam koliko? Ovako sam zaradio 400+ po dionici i sutra raspjevan idem na zg autoshow?![thumbsup]

Bravo majstore, da je meni barem tvoja vidovitost! Nego što ćeš reći ako je sljedeći tjedan ne bude više ni po 2700? Sretno na autoshowu!

Hogar vozi Volvo

Što znači natapanje?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

TvrtkoS:

Nisu ovo predviđanja nego konkretne brojke, a da, više nego uobičajeno je, čak i u pravilu tvrtke vani daju van projekcije poslovanja u godini koja slijedi!!

E moj Tvrtko!
Pa o tom se i radi da se vani daje prognoza FY, a ATPL daje prognozu 1Q. Čini mi se da je to čista NAVLAKUŠA!

Ja ne znam pričamo li mi istim jezikom – nije prognoza nego KONKTETAN REZULTAT, ako nisi primjetio 1Q 2008 je iza nas i čovjek je izašao s brojevima prije službenog izvješća, to je napravio i za rezultate 2007 i ispali su nešto bolji od onog što je on naveo kao KONKRETAN REZULTAT 2007. godine.

Još jednom, razlikujmo PREDVIĐANJA i OSTVARENI REZULTAT !!!

Onda možemo dalje pričati, recimo o predviđanjima za 2008. [smiley]

blade: ” dobit jdpl nije glasina ” Dok se ne vidi je glasine ili pretpostavka.

pa pol foruma ga je vidjelo, već pred mijesec dana
kažu preko 100milja, e to su glasine[pray][pray][pray]

&

Kako ja nisam vidio?

To su naklapanja!![thumbsup]

Kako ja nisam vidio? To su naklapanja!![thumbsup]

jesu[bye]

&

Lupi ovaj na 629 i sve ti je oprošteno[thumbsup]

a možda bude potapanje?

I love the Smell of Profits in the Morning

a možda bude potapanje?

Bojim se da je moguće, ali ako se današnjim danom trend okreće, što bi se po prometu dalo zaključiti, mislim da nema sretnijeg od mene..

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

New Report

Close