Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,31 | 4.590 | 97 | 47,10 | 48,20 | -0,42% |
@kamenac & vipy, …Primjećujem da ak iznosim svoje mišljenje onda to neke ljude jako iritira, ak se zajebavam tada mi brišu postove..izgleda da na ovom forumu jedino prolazi drukanje pri čem je jedini ciilj pronaći budalu kojoj se mogu uvaljati svoje dionice… ak već postoji forum onda valjda možemo iznositi i oprečna mišljenja mainstreamu ili to nije svrha ovog foruma već je to zapravo “tko zadnji magarac”
Nezgodno je kad si u manjini…..Meni je malo čudno da se rast ostvaruje temeljem odličnih predviđanja za 1Q.
Odkada se predviđanja Uprave daju kvartalno, a ne godišnje?Je li uobičajeno davati ovakva predviđanja?
Najbolje ponude [ ATPL-R-A ] Kupnja Cijena ( i ovi su pametni koji prodaju po ovim cijenama,nisu čitali izvješće ili spavaju)
50 2.520,00
7 2.507,00
37 2.505,00
10 2.502,00
20 2.500,01
Cijena Prodaja
2.522,99 5
2.523,00 7
2.525,00 7
2.528,88 4
2.528,89 6
[bye]
Nezgodno je kad si u manjini…..Meni je malo čudno da se rast ostvaruje temeljem odličnih predviđanja za 1Q. Odkada se predviđanja Uprave daju kvartalno, a ne godišnje?Je li uobičajeno davati ovakva predviđanja?
[bye]
Nisu ovo predviđanja nego konkretne brojke, a da, više nego uobičajeno je, čak i u pravilu tvrtke vani daju van projekcije poslovanja u godini koja slijedi!!
Nezgodno je kad si u manjini…..Meni je malo čudno da se rast ostvaruje temeljem odličnih predviđanja za 1Q. Odkada se predviđanja Uprave daju kvartalno, a ne godišnje?Je li uobičajeno davati ovakva predviđanja?
Pusti, netko je izgleda pritisnuo da se podigne ljestvica.
Cijeli dan na JDPL skriveni na prodaji, izgleda odlično izvejšće da je netko odlučio izaći, odnosno dignu cijenu do ljestvice koje im odgovara i onda izlaze.
sava: ” Nezgodno je kad si u manjini…..Meni je malo čudno da se rast ostvaruje temeljem odličnih predviđanja za 1Q. Odkada se predviđanja Uprave daju kvartalno, a ne godišnje?Je li uobičajeno davati ovakva predviđanja? ” [bye]
Tekuće poslovanje i stanje računa je odlično,porast dobiti,vrijednost kapitala…sve za 5.Da je cijena 4k bi mogli tvrditi da kupujemo 2008.kraj no sad je to deplasirano po2,5k,iako sam je iskreno kupovao po 2,9k no nije mi važno,očekivao sam ovo i gledam dugoročno…
[sealed]
drugim riječima bull trap … dobro izvješće ATPL, diže se cijena na glasinu dobiti JDPL … i polako se istovara po višoj cijeni …
i meni to smrdi … ali tko zna
[undecid]
Nisu ovo predviđanja nego konkretne brojke, a da, više nego uobičajeno je, čak i u pravilu tvrtke vani daju van projekcije poslovanja u godini koja slijedi!!
E moj Tvrtko!
Pa o tom se i radi da se vani daje prognoza FY, a ATPL daje prognozu 1Q. Čini mi se da je to čista NAVLAKUŠA!
valentine: “Cijeli dan na JDPL skriveni na prodaji, izgleda odlično izvejšće da je netko odlučio izaći, odnosno dignu cijenu do ljestvice koje im odgovara i onda izlaze. ” drugim riječima bull trap … dobro izvješće ATPL, diže se cijena na glasinu dobiti JDPL … i polako se istovara po višoj cijeni … i meni to smrdi … ali tko zna [undecid]
Jerkovic je najavio dobit za 2007 pocetkom prosinca,
s obzirom na business, mislim da on danas moze reci koliko ce biti za cijelu 2008 uz max odstupanja 3%,
ak sam je u predvidjanjima fulao 10% (215m), o cemu mi pricamo…
nije to Belje da ovisi o susi… pa ne moze reci rezultat……………….
dobit jdpl nije glasina
ispričavam se, iznos dobiti
Kupnja Cijena
20 2.517,00
34 2.505,00
10 2.502,00
20 2.500,01
111 2.500,00
Cijena Prodaja
2.518,00 5
2.518,98 4
2.524,00 30
2.524,99 5
2.525,00 7
sve nesto malo sitno na prodaji…joooooj pa kaj ne vide kolika je kupnja, zakaj daju tako nisko, iako su kupili jucer po 200-300kn nizoj cijeni [angry] dajte ljudi drzite to malo vise, isplatiti ce vam se [thumbsup]
jeli moze mozda netko prvih 10 k-p, hvala!