Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,31 | 4.590 | 97 | 47,10 | 48,20 | -0,42% |
febo, ako ti išta znači, podržavam te …
podržava te većina foruma, ali ne žele to javno priznati … što je i normalno … svi bi htjeli unovčiti svoje skupo plaćene dionice … a to baš tako i ne ide …
tko nam je kriv što smo slijepi pored zdavih očiju …
Nego pitanje: tko se to tako luđački iskrcava?
Volim zeleno[proud]
Fondovi dobro im došlo da uzmu nešto keša …
Samo da Ameri zadrže zeleno, onda će i naši. Eto, bitnije je kamo ide Dowli Jonesić nego recimo dobro izvješće.
@kamenac & vipy, ja mogu nabrojiti najmanje 10 dionica čija tržišna cijena još uvijek, unatoč korekciji, nema opravdanje u fundamentima. Vjerujem da možete i vi. Nemam ih namjeru iznositi ovdje jer, osim što je totalno offtopic, morao bi do večeras odgovarati na postove forumaša koji bi se našli prozvani…. Među inim neke od precijenjenih dionica i sam posjedujem što imam zahvaliti vlastitoj pohlepi još protekle godine.. Ak već pišem ovdje onda nastojim pisati ono što stvarno mislim i što bih vam rekao da se recimo nađem negdje nasamo s nekim od vas.. Primjećujem da ak iznosim svoje mišljenje onda to neke ljude jako iritira, ak se zajebavam tada mi brišu postove..izgleda da na ovom forumu jedino prolazi drukanje pri čem je jedini ciilj pronaći budalu kojoj se mogu uvaljati svoje dionice… ak već postoji forum onda valjda možemo iznositi i oprečna mišljenja mainstreamu ili to nije svrha ovog foruma već je to zapravo “tko zadnji magarac”
[thumbsup],
fyi,
imao sam ovaj znak [wink]
…auu, skriveni na kupnji na 2.505….
ako smijem pitati gdje se to vidi?
@ febo
nisam imao ikakvu namjeru prozivati te zbog drukčijeg mišljenja.
cijenim uglavnom tvoja stajališta, ali eto, jednostavno mislim da nam tržište baš i nije precijenjeno kako se priča.
i slažem se, posve je bespredmetno sada nabrajati koje su dionice potcijenjene, a koje nisu.
to je, manje-više, poznato onima koji žele znati.
i nipošto me ne iritira tuđe mišljenje, dapače.
iritiraju me likovi koji nemaju potrebnu razinu komunikacije (a to definitivno nisi ti).
Evo samo za podsjetnik kako je to izgledalo 17.03.2008.
…auu, skriveni na kupnji na 2.505….
50×10 nije loše,to se odavno nije desilo…senzacionalno bi neki rekli…
[thumbsup]
Razbijen skriveni nalog na kupnji, bilo je 237 komada ili manje a stavio je 50 da izgleda više[proud]