ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 23:32
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,31
4.590
97
47,10
48,20
-0,42%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ne bi vjerovao, ali ima ljudi koji se i ovome čude. evo naš fan gatara

http://www.seebiz.eu/hr/burze/rast-crobex-a-u-uvjetima-mrsavog-prometa,11750.html

jučer je očito prespavao popodne i do sada nije čuo za glavnu vijest pa se iščuđava kako to tek danas takva pomama za ATPL a GFI bio još jučer prijepodne.

pa kako je onda tek s onima kojima to nije struka i ne plaćaju ih za to da prate.

ljudi ne znaju. ako su nešto i načuli, valjda misle da je to 60 milja kuna.

ma čovjek je u najmanju ruku neozbiljan. komentira kako je INGR izvješće isto super ali se čudi kako i ona nije rasla. Možda bi rasla da u cijenu nije uračunato rast dobiti od valjda 100% ovu godinu. Građevinci tek trebaju opravdati rezultate i još uvijek mislim da su precijenjeni i da bi se morali korigirati za razliku od brodara gdje je puno lakše odrediti buduću dobit. Da ne govorimo da THNK i HDEL bilježe istu ili manju dobit, pa ne vidim čemu visoki fundamenti kad očekivanja nisu ispunjena.

Pozdrav!

[undecid]

nije mi jasno,zasto netko ide spustat cijenu,poslije tako dobrih rezultata,a ove godine ce biti jos i bolji

ne znam zašto si itko razbija glavu cijenom nakon ovih jučerašnjih vijesti.

to vam je kao da na svojem zemljištu nađete naftu i prvo što napravite pojurite okolo raspitivati se koliko bi sad ove sekunde mogli dobiti za to zemljište više nego jučer.

Tako je kolega Savage, to sam rekao još jutros, uspoređujući ATPL-R-A i građevince, pa se kolega plavi začudio, evo vidimo da i kod gospodina Gatare ima isto toliko upitnika.[wink]

Koliko upitnika će tek imati Wunderkind!?[huh]

[undecid] nije mi jasno,zasto netko ide spustat cijenu,poslije tako dobrih rezultata,a ove godine ce biti jos i bolji

nisu znali koliko firma vrijedi prije a neznaju ni sada, tradere ne zanima ništa o firmi, zaradio je svojih 15 ak % i zatvara poziciju

[undecid] nije mi jasno,zasto netko ide spustat cijenu,poslije tako dobrih rezultata,a ove godine ce biti jos i bolji

zato sto nema dovoljno kupaca na cijenama koje bi mi htjeli [bye]

Wall Street i banke protiv ljudi. Drzave i vlade izmedju.

ne znam zašto si itko razbija glavu cijenom nakon ovih jučerašnjih vijesti. to vam je kao da na svojem zemljištu nađete naftu i prvo što napravite pojurite okolo raspitivati se koliko bi sad ove sekunde mogli dobiti za to zemljište više nego jučer.

bravo gorgija.
ima jos dobrih vijesti, za nas puno boljih nego ove jucer – ali o tome nekom drugom prigodom. dotad kupujte šakom i kapom i nećete faliti.

[thumbsup]

BDI 8069
+ 2,4%

[thumbsup]

Kod mene strelica uvijek zelena.

Baltic Indices 28/03/2008 BDI 8069 (+185) 8 minutes ago Baltic Indices 28/03/2008 BDI 8069 (+185) BCI 11815 (+715) BPI 7896 (-13) BSI 4916 (-70) BHSI 2435 (-12) Copyright Baltic Exchange Ltd. (2008) BCITCavg $137719(+8345) BPITCavg $63632(-112) BSITCavg $51401(-739) BHSITCavg $35756(-213)

Preneseno s stranog foruma

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Capesizei luduju – jučer i danas ukupno + 15 %.
I drugi će indeksi za njima.

sad stvarno vidim koliki sam kreten pa nisam prodao inu da kupim atpl e pa j… mi sve u ponedjeljak idem kupiti ako cijena ostane na 2500 kn prodam inu i sunčani hvar taman za još 1 dionicu atpl. Btw može netko reći jel se gfi pravi SVAKE GODINE NA ISTI DAN? ili zna kasniti 1-2 dana? i na koji točno datum dolazi qfi svaka 3 mjeseca?
Znam da gfi mora svake godine biti na isti dan ali opet… ništa na zse nije logično (kao ni izvješća naših tvrtki) u zadnje vrijeme (naravno osim današnje pozitivne blokade) i je li to gfi izašlo jučer 27.3.? ili

summer: ” [undecid] nije mi jasno,zasto netko ide spustat cijenu,poslije tako dobrih rezultata,a ove godine ce biti jos i bolji ” zato sto nema dovoljno kupaca na cijenama koje bi mi htjeli [bye]

a zašto nema kupaca…? jer su cijene mnogih dionica još uvijek visoko ,više još uvijek nego što imaju background u svježim FI, iako bi većina nas željela ponovni rast nebu pod oblake…

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

New Report

Close