Evo dobre-provjerene vijesti: ATPL potpisala ugovor o gradnji 4 broda u Kini.[thumbsup]
Nova 4 ili se radi o onima koji se očekuju ove godine?[wink]
Evo dobre-provjerene vijesti: ATPL potpisala ugovor o gradnji 4 broda u Kini.[thumbsup]
2+2 panamaxa umjesto 6 handyja ?
U svakom slučaju dobra vijest , iako isporuka ne može biti prije 2011./12.
Ovog me časa više interesira isporuka Zagreba i M.Pracata.
Kad je već Uprava bila s Kinezima , možda se zna nešto i o tome ?
danas brodari idu gore, barem je tako na svjetskim burzama[thumbsup]
causio: ” Evo dobre-provjerene vijesti: ATPL potpisala ugovor o gradnji 4 broda u Kini.[thumbsup] ” 2+2 panamaxa umjesto 6 handyja ? U svakom slučaju dobra vijest , iako isporuka ne može biti prije 2011./12. Ovog me časa više interesira isporuka Zagreba i M.Pracata. Kad je već Uprava bila s Kinezima , možda se zna nešto i o tome ?
panamaxi abt.80000dwt, isporuka 2010/11. Zagreb izlazi definitivno krajem svibnja, a Pracat dva mjeseca iza.
cijeloj ekipi & administratorima SRETAN USKRS!
neka nam zeko donese zelene boje….[cool]
ima tko kakvih informacija kaj se pricalo na http://www.capitallinkforum.com/shipping/2008/main.html
ŠPANCIR: ” causio: ” Evo dobre-provjerene vijesti: ATPL potpisala ugovor o gradnji 4 broda u Kini.[thumbsup] ” 2+2 panamaxa umjesto 6 handyja ? U svakom slučaju dobra vijest , iako isporuka ne može biti prije 2011./12. Ovog me časa više interesira isporuka Zagreba i M.Pracata. Kad je već Uprava bila s Kinezima , možda se zna nešto i o tome ? ” panamaxi abt.80000dwt, isporuka 2010/11. Zagreb izlazi definitivno krajem svibnja, a Pracat dva mjeseca iza.
Causio for president !!!
causio:
”
ŠPANCIR: ” causio: ” Evo dobre-provjerene vijesti: ATPL potpisala ugovor o gradnji 4 broda u Kini.[thumbsup] ” 2+2 panamaxa umjesto 6 handyja ? U svakom slučaju dobra vijest , iako isporuka ne može biti prije 2011./12. Ovog me časa više interesira isporuka Zagreba i M.Pracata. Kad je već Uprava bila s Kinezima , možda se zna nešto i o tome ? ” panamaxi abt.80000dwt, isporuka 2010/11. Zagreb izlazi definitivno krajem svibnja, a Pracat dva mjeseca iza.
”
Causio for president !!!
Jako lijepe vijesti. Da ugovore najam od 70.000$ dnevno, te da voze 5 mjeseci prosječno (zagreb 6 a prcat 4) u 2008. zagreb i prcat će zaraditi oko 100 milja kn. Uz to u 1Q libertas i imperijal zarađuju 62+86 K $ na dan (ako se ne varam) ili 63 milje kn prihoda samo za 1Q od ta 2 broda. Inače prihodi za 1Q 2007 bili su 286 milja ukupno, a dobit 70. Evo samo malo razmišljanja na glas…
Se meni ovo čini po TA promjena trenda kao početkom 12.mj kad je išla sa 2900 na 3500??
http://www.abacus-brokeri.hr/?section=detalji&tab=graf&o=ATPL-R-A&tr=ZSE
Može neko baciti komentar TA (ili nema smisla gledati TA za vrijeme ove nevolje…..)