ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

falco:

Goran8: ” gyges: ” ubo po 2130 ” Vrijeme će pokazati da li je to bio dobar ili loš potez. ” treba biti realan i reći da je ovo ipak dobar potez. on neće puno čekati da dobro zaradi na ovome.

Ma nemoj, a ti si upravo doputovo vremeplovom iz prekosutra?

p.s.imam ATPL

to je moje mišljenje, a ti razmišljaj kako god hoćeš , to je tvoje pravo.

[cool]

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Molim lijepo odgovor:
– kad ide godišnji financijski izvještaj, datum?
– kad ide izvještaj za 1Q 2008.?
Kako je to bilo prošle godine?
Unaprijed hvala u moje ime i drugih koji to ne znaju.

Na tom ulazu ne brini, fondovi su kupovali po 3500, da bi se zaradilo dionica mora ići gori, rezultati poslovanja po svim pričama moraju biti super, jedino ako nekom seljaku u šumadiji crkne 10 prasića ili nedaj bože propadne neka stambeno štedna zadruga u SAD, e tada možemo očekivati pad Crobexa[proud]

najbolje su mi ove priče fondovi kupovali po xxxx mirovinci po xxxx pa se zato mora cijena vratit..ne mora cijena nikamo i još bu dole. dok god fondovi padaju, a to nema veze samo s našim tržištem jer fondovi su i vani, i ljudi vade pare iz njih najlikvidnije dionice mogu sam dole, zato ovakve stvari piši po europskim i američkim forumima pa se možda neš promjeni [lol] [lol]

Molim lijepo odgovor:
– kad ide godišnji financijski izvještaj, datum?
– kad ide izvještaj za 1Q 2008.?
Kako je to bilo prošle godine?
Unaprijed hvala u moje ime i drugih koji to ne znaju.

GFI do 31.3.2008. (rek 3 mjeseca za objavu)
FI za 1Q imaju vremena do 15.5. ako se ne varam (mjesec i pol)
Za prošlu godinu neznam…

Ne vjerovatno..nema likvidnosti na cijelom trzistu,ovako smjesan promet u 45 min ne pamtim..

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

Ne vjerovatno..nema likvidnosti na cijelom trzistu,ovako smjesan promet u 45 min ne pamtim..

Nije to slučaj samo na burzi. Trgovačka društva postaju nelikvidna. Moji su danas prodali potraživanje Holdinga po nevjerojatnom diskontu da bi isplatili plaće. Cijene sa svakom pošiljkom idu gore. Inflacija će biti duplo veća od predviđene, a koliko će barel nafte do kraja godine to samo Bog znade. Što je s burzom u takvim uvjetima? Pada, a padat će i dalje, ma koliko mi željeli suprotno. BTW: Dodajte tome nestabilnost u regiji, amere, naš kleptokratski sustav, pa ćete zbrisati u sigurnije vode.
———————————————————————————-
Ovo je samo moje mišljenje i ne predstavlja nagovor na prodaju.

kupnja se više nego duplirala od jučer u ovo doba s 5xx na 12xx. k/p je bio 1:10, sada je 1:4.

ne znam, ne čini mi se da je to problem. kad krene rast, odmah se stvori i likvidnost. sad su svi oprezni i nitko se ne želi zalijetati, iz iskustva zadnjih mjeseci.

dakladd:

ne znam, ne čini mi se da je to problem. kad krene rast, odmah se stvori i likvidnost. sad su svi oprezni i nitko se ne želi zalijetati, iz iskustva zadnjih mjeseci.

likvidnost se ne stvara sa rastom na burzi i ovo što se događa nije rast nego trokiranje motora(malo idemo, puno padnemo). e sad kad će se dodati gas(kamate spustiti, doći nove investicije etc) da se motor ispuše i počne normalno raditi to bih i ja volio znati. dobro je rekao dijoničar samo je problem što se u medijima to prešućuje, a problem naplate kod trgovaca je velik i dosta ih je u gabuli, mislim pogotovo na male privatnike koji se ne mogu naplatiti od strane npr. zagreb holdinga i sličnih firmi.

gyges: ” ubo po 2130 ” Vrijeme će pokazati da li je to bio dobar ili loš potez.

danas se pokazao loš mogao sam puno bolje

semper fidelis

ne bas tako puuuuuuuuno bolje, uostalom racunamo na znatan skok u buducnosti tako da 1% nestvara pretjeranu razliku

gorgija: ” dakladd: ” Ne vjerovatno..nema likvidnosti na cijelom trzistu,ovako smjesan promet u 45 min ne pamtim.. ” ne znam, ne čini mi se da je to problem. kad krene rast, odmah se stvori i likvidnost. sad su svi oprezni i nitko se ne želi zalijetati, iz iskustva zadnjih mjeseci. ” likvidnost se ne stvara sa rastom na burzi i ovo što se događa nije rast nego trokiranje motora(malo idemo, puno padnemo). e sad kad će se dodati gas(kamate spustiti, doći nove investicije etc) da se motor ispuše i počne normalno raditi to bih i ja volio znati. dobro je rekao dijoničar samo je problem što se u medijima to prešućuje, a problem naplate kod trgovaca je velik i dosta ih je u gabuli, mislim pogotovo na male privatnike koji se ne mogu naplatiti od strane npr. zagreb holdinga i sličnih firmi.

slažem se, to stoji kao preduvjet za bilo kakav veliki skok na burzi, ali svejedno mislim da je ovdje na atpl sada (na 55% ATH cijene) situacija takva zato što se i oni koji imaju casha boje da to u ovim uvjetima još može pasti. i osim toga bilo je toliko pretpostavljenih “dna” prošlih mjeseci da je većina onih koji su skupljali atpl ušla tamo od 2500 do 2800 (kao i ja uostalom) i sad ne žele riskirati novi prerani ulaz.

New Report

Close