Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Nešto sam načuo da je Kina blokirala uvoz željezne rude. Ima ko kakav detaljiji info?
Nije blokirala nego taktizira oko cijene s velikim proizvođačima , koji ih žele oderati do kože.
Odugovlači s carinjenjem rude u svojim lukama i usporava obrtaj proizvođačima , koji zbog toga puše.
Capesizeovi to prvi osjećaju.
Na jednom drugom mjestu Shogun je to lijepo objasnio.
Nastavak- previse se tu jos guraju na prodaji
inquirer: ” Nešto sam načuo da je Kina blokirala uvoz željezne rude. Ima ko kakav detaljiji info? ” Nije blokirala nego taktizira oko cijene s velikim proizvođačima , koji ih žele oderati do kože. Odugovlači s carinjenjem rude u svojim lukama i usporava obrtaj proizvođačima , koji zbog toga puše. Capesizeovi to prvi osjećaju. Na jednom drugom mjestu Shogun je to lijepo objasnio.
Bez brige. Sutra mi handy slijece u Aratu (Brazil) i krca zeljeznu rudu za Kinu[wink]. Losa vjest je da su mi prije pola sata prijavili 6 slijepih putnika iz Nigerije [angry]
zašto cijena pada? ovo govori više od tisuću riječi…
Kamenac bit ce jos toga po povoljnim cjenama. Moj nalog stoji na 2000 ali to nema veze sa stvarnom vrijednoscu koja ce se vjerujem valorizirati nakon smirivanja trzista. Smirila su se sva pa ce i nase. Jednog dana.[rolleyes]
nego g. Techman koja je vrijednost u ovome trenutku ove firme/dionice po vašim kalkulacijama ..
i koji su rizici budućeg / trenutnog poslovanja ,.
ubo po 2130
Vrijeme će pokazati da li je to bio dobar ili loš potez.
Na tom ulazu ne brini, fondovi su kupovali po 3500, da bi se zaradilo dionica mora ići gori, rezultati poslovanja po svim pričama moraju biti super, jedino ako nekom seljaku u šumadiji crkne 10 prasića ili nedaj bože propadne neka stambeno štedna zadruga u SAD, e tada možemo očekivati pad Crobexa[proud]
gyges:
”
ubo po 2130
”
Vrijeme će pokazati da li je to bio dobar ili loš potez.
treba biti realan i reći da je ovo ipak dobar potez.
on neće puno čekati da dobro zaradi na ovome.
Goran8: ” gyges: ” ubo po 2130 ” Vrijeme će pokazati da li je to bio dobar ili loš potez. ” treba biti realan i reći da je ovo ipak dobar potez. on neće puno čekati da dobro zaradi na ovome.
Ma nemoj, a ti si upravo doputovo vremeplovom iz prekosutra?
p.s.imam ATPL
Losa vjest je da su mi prije pola sata prijavili 6 slijepih putnika iz Nigerije [angry]
Lijepo nigerijce u željeznu rudu pa do Kine, možda im se kineskinje razvesele!