Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Je li ovo blokada? Investor mi pokazuje vise od 10% i nema promjena?
stavi si status na investoru pa ces vidjeti jel u blokadi[wink]
blokada je, kad imaju ovo glupo računanje, računa se prosječna od jučer, valjda neće trajati preko pola sata
Techman: ” Je li ovo blokada? Investor mi pokazuje vise od 10% i nema promjena? ” stavi si status na investoru pa ces vidjeti jel u blokadi[wink]
Thks. Ja sam stavio neke druge prioritete. Ipak vidim veselje na oba brodara koji su mi pri srcu. [thumbsup]
Je li ovo blokada? Investor mi pokazuje vise od 10% i nema promjena?
evo ti odgovor
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10950
pocetak,ocekivan,no uzasno me zanima nastavak.Plovimo zajedno..
Imam posla no do 14 h sam opet uz monitor
wiking:
”
Techman: ” Je li ovo blokada? Investor mi pokazuje vise od 10% i nema promjena? ” stavi si status na investoru pa ces vidjeti jel u blokadi[wink]
”
Thks. Ja sam stavio neke druge prioritete. Ipak vidim veselje na oba brodara koji su mi pri srcu. [thumbsup]
tak ti je i kod mene pa se nakupi da ne vidim K/P al povecanjem rezolucije se moze sve vidjet[wink]
blokada je, kad imaju ovo glupo računanje, računa se prosječna od jučer, valjda neće trajati preko pola sata
2 sata traje blokada nazalost
black11: ” blokada je, kad imaju ovo glupo računanje, računa se prosječna od jučer, valjda neće trajati preko pola sata ” 2 sata traje blokada nazalost
mislim da je najduže dva sata, a najkraće pola sata
Postovani,
obavjestavamo vas da je, sukladno Pravilniku o obustavi trgovanja dionicama na burzama u Republici Hrvatskoj (N. N. 114 od 23. listopada 2006. i N.N. 55 od 30. svibnja 2007.), doslo do obustave trgovanja i porasta cijene dionica ATPL-R-A, BLJE-R-A, LVCV-R-A, HDEL-R-A, TISK-R-A, JDPL-R-A i DLKV-R-A.
O nastavku trgovanja biti ćete obavijesteni.
Nešto sam načuo da je Kina blokirala uvoz željezne rude. Ima ko kakav detaljiji info?