Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,31 | 4.590 | 97 | 47,10 | 48,20 | -0,42% |
ne nego potrebe za cash-om
a ja sam trenutno žrtva atpl-a[lol]
Jednostavno u ovakvoj psihozi koja vlada na tržištu prestaje utjecaj fundamenata,FI,BDI…….
Treba preživjeti.
Izgleda da su jutros na ATPL pucali margin call-ovi. A stvarno smo banana burza i banana država. Indexi u EU danas u zelenome, a mi već 9-10 dana za redom u crvenome. Ovo je već tragikomično. Sami rušimo cijene da strancima omogućimo što jeftinije ulaze da opet uđu na samome dnu po cijenama od pred par godina i poberu vrhnje, a mi ćemo biti sretni da se izvučemo s nulom. [rolleyes]
…….na kraju nas male najvise je kostalo ono sto smo mislili da nas stiti…….puno fondova unutra i velika likvidnost na kojoj je netko stalno htio izvlaciti cash
Nazire se jutarnja zvijezda [pray]
dokupio!
200x,xx kn
čestitam onima koji su danas kupovali po 195x,xx
pogodili su dno marijanske brazde…[cool]
samo da se ta brazda kao i geronimov trokut ne pretvori i pi.kin dim. [lol]
Izgleda da su jutros na ATPL pucali margin call-ovi. A stvarno smo banana burza i banana država. Indexi u EU danas u zelenome, a mi već 9-10 dana za redom u crvenome. Ovo je već tragikomično. Sami rušimo cijene da strancima omogućimo što jeftinije ulaze da opet uđu na samome dnu po cijenama od pred par godina i poberu vrhnje, a mi ćemo biti sretni da se izvučemo s nulom. [rolleyes]
Stvar je otišla predaleko, a naši mali neiskusni fond menadžeri nisu ni znali što se desilo. Staviti će svima njima dobri stari JP jednog velikog
12m12:
”
Nazire se jutarnja zvijezda [pray]
”
dokupio!
200x,xx kn
čestitam onima koji su danas kupovali po 195x,xx
pogodili su dno marijanske brazde…[cool]
A po čemu to zaključuješ? NHF, samo pitam…