Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 7.595 | 155 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
otpustanje dionica.moze malo pojasnjenej,sto to znaci..hvala unaprijed,drage kolege..
prodao
BHP i Rio Tinto su narasli, bilo bi zanimljivo promatrat korelaciju između tih dionica i brodara ovih dana.
http://biz.yahoo.com/ap/080314/australia_china_hostile_takeover.html
bit ce posla za brodare preko glave
cim se kinezi pocinju zanimati za preuzimanje australskih rudnika
bit ce da im fali rudace u domacim rudnicima
ryships-deserves-more-love (čitaj:više love) [lol]
ovo ne kužim, baš nikakve potpore, a cijena 2350 ako je nekom jasno nek se javi
stvar je jasna: prodavatelju se žuri i želi se iskrcat (s debelim plusom i na ovim razinama, na žalost),
a kupac to koristi i veli: “dobro, stari, ako se hoćeš na silu iskrcavat, onda ćeš prodavat po cijeni koja meni odgovara”.
tako bih i ja reagirao da sam na mjestu kupca.
fundamentalno, baš se ništa nije promijenilo. i to svi znaju, također.
dakle, no panic.
eto kamenac konta spiku…prodaja kada se povuce,jos,onda imamo sanse,izaci iz ove sitacije puno prije..moramo isforsirat prodavatelja,moramo mu zivce pojest,moramo mu otkinit barem 20% zarade..i najbitnije moramo ga otjerat,jednom zauvjek..treba nam milijarda svjezeg kapitala,pod hitno..ne za atpl.za cijelo trziste
Da sam ja novinar tražio bih komentar od predsjednika uprave zašto otpušta dionice u ovom trenutku kada je cijena u znatnoj korekciji, bez fundametalnih razloga?
Ili on zna nešto što mi ne znamo?
A kada mi je bilo kazano da ce atlanska cak dotaknut opet 2000kn sam se lagano nasmijao,a vidi je sada! Na putu prema nevidenom. Jedino me cudi da nema nikakve kupnje a kamoli potpore na nekim razinama.
A kada mi je bilo kazano da ce atlanska cak dotaknut opet 2000kn sam se lagano nasmijao,a vidi je sada! Na putu prema nevidenom. Jedino me cudi da nema nikakve kupnje a kamoli potpore na nekim razinama.
baš šta nema potpore i što predsjednik uprave prodaje sada strah me da je put prema 2000kn otvoren!!!
ne daj Bože!!!!
[pray][pray][pray]