Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Ivan_Drago: ” Kad nije niko drugi postao, ja cu: 06 March 2008 Baltic Dry Index (BDI) +241 8403 [thumbsup] ” Ubit ću se, majke mi!
Kolega, niste shvatili shalu, svaki dan se objavi po 50 postova sa bdi indexom, zasto ne i danas…[lol] [lol]
Ubit ću se, majke mi!
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
nemoj,misko,ko će nam ići na skupštinu? [thumbsup]
misko: ” Ivan_Drago: ” Kad nije niko drugi postao, ja cu: 06 March 2008 Baltic Dry Index (BDI) +241 8403 [thumbsup] ” Ubit ću se, majke mi! ” Kolega, niste shvatili shalu, svaki dan se objavi po 50 postova sa bdi indexom, zasto ne i danas…[lol] [lol]
Sad će brzo DRYS i ekipa!
Nego kad smo već kod Skupštine, bilo bi lijepo da još netko svrati…
baš me zanima usporedni graf kretanja BDI-a i ATPL-a od 1. siječnja 2008. do danas.
kome se da nabrzaka narisati?[wink]
Kolega Kamenac što vrijedi graf kada ovaj koji stavlja na 2700 izgleda ima štampariju u kojoj štanca dionice čim mu neko skine na 2700.Sva sreća da sam jedan dio prebacio u Drys na vrijeme a nesreća je što nisam sve i što je to manji dio.
Mislim da bi se trebali organizirati i napraviti diverziju na njegovoj štampariji,čujem da je negdje stacionirana u blizini ZSE tako da stigne naštampati kada nestane na 2700.[proud]
Da još jedan prijedlog malima nemojte više kupovati po 2700 neka cijena padne kupićete jeftinije.
Kolega Kamenac što vrijedi graf kada ovaj koji stavlja na 2700 izgleda ima štampariju u kojoj štanca dionice čim mu neko skine na 2700.Sva sreća da sam jedan dio prebacio u Drys na vrijeme a nesreća je što nisam sve i što je to manji dio.
Kolega Geronimo, možete li molim vas pojasniti kako ulažete u Drys? Gdje treba otvoriti račun, koji je uopće postupak, od otvaranja računa, pa do trgovanja? Hvala unaprijed i pozdrav!
“ovaj” sa štamparijom su, prema mojim informacijama,
Prospectus i Ilirika.
i imaju još podosta, hvala na pitanju[angry]